De lijst der leuke dingen #1

Al een tijdje speel ik met het idee om toch wel weer wat meer te gaan bloggen, maar wel op een voor mij behapbare manier. Ik heb simpelweg geen tijd meer voor mega uitgebreide reviews en merk zelf ook dat ik liever luchtige blogposts lees bij anderen. En dus leek het mij wel leuk om iets nieuws te proberen: de lijst der leuke dingen! Een samenvoegsel van alles wat mij op dit moment interesseert, in combinatie met leuke nieuwtjes uit mijn inbox en toffe blogposts van anderen. Dus, laten we beginnen met de eerste editie!

De kans is groot dat je Jennie wel kent. Van bijvoorbeeld Instagram, of van haar leuke blog! Ik ben eigenlijk al jaren onder de indruk van haar ondernemerschap en van haar prachtige foto’s. Ook support Jennie merken regelmatig met het uitbreiden van hun brand, bijvoorbeeld op Instagram. En toen ze aankondigde dat ze een e-book uit ging brengen over Instagram, was ik dan ook bijzonder benieuwd! Het is geen dik boek, maar wel eentje met hele nuttige tips voor zowel bedrijfsaccounts als leken zoals ik. Ze beschrijft bijvoorbeeld hoe je een goed profiel neer kunt zetten, maar ook hoe je het algoritme van Instagram kunt verslaan (#thestruggle). Ik vond het zelf een nuttig e-book en zeker de €10 waard! Bestellen kan hier.

Hoewel het nog niet eens zomer is (of inmiddels net wel?) komt Catrice al met de aankondiging van de herfst/winter collectie in het vaste assortiment. Ik ben toch nog steeds benieuwd waar Catrice en Essence elk halfjaar weer mee komen, want vaak zat zitten er leuke en innovatieve producten bij! De nieuwe producten van Catrice zijn te bekijken op de blog van Daniëlle.

Ik was altijd #teamnetflix, maar ik wil echt al mega lang de serie The Handmaid’s Tale kijken en die staat er dus weer niet op. Een serie over hoe de wereld ineens in rap tempo veranderd is wanneer blijkt dat bijna niemand meer vruchtbaar is en vrouwen als slaven ingezet worden om voor rijke gezinnen kinderen te baren. Een hele mindfuck kan ik je vertellen, maar wel echt een aanrader! Ik moest er een Videoland abonnement voor afsluiten, maar dat is een goed excuus om hierna The Good Doctor te kijken. En laat ik nou net vakantie hebben..

Kruidvat heeft een tijdje geleden de Skin Science lijn uitgebracht en daar ben ik het merk eeuwig dankbaar voor, want ik hoef eindelijk geen dure Kiehl’s producten meer te kopen. En dat Kruidvat nu met een vegan lijn komt vind ik dan ook alleen maar leuk! Je hebt de keus uit drie types, anti-age, sensitive en hydrating, en uit verschilende producten. Ik ben zelf wel benieuwd naar de sensitive lijn gezien mijn gevoelige huid, al wil ik de hydrating producten ook wel proberen! En natuurlijk zijn de producten prima geprijsd, zoals we gewend zijn van Kruidvat. Het assortiment kan je online bekijken (en natuurlijk in de winkel)!

Als laatste een ode aan de fijnste gelpennen ooit! Deze Zebra Sarasa gelpennen kan je kopen op AliExpress, zijn helemaal niet zo duur, en schrijven echt zo heerlijk. Ik vind gewone balpennen nooit zo mooi en dus schrijf ik liever met een zwarte gelpen, maar soms schrijven die niet mooi egaal. Of gewoon totaal niet fijn. Ik heb inmiddels een voorraadje van deze gelpennen aangeschaft want ik wil niet meer zonder zitten, haha!

Voor herhaling vatbaar, deze lijst der leuke dingen? En waar ben jij benieuwd naar?

4 Reacties

  1. Leuk artikel!

    The Handmaids Tale vind ik ook echt een geweldige serie, ik werd gelijk helemaal in het verhaal getrokken en dat heb ik normaal helemaal niet zo snel met series.

    Liefs, Eline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *