Wat ik in een week deed #38

Genieten van een extra dagje weekend dankzij Pinksteren, dat was echt top! Maar daarna helaas weer volle bak aan het werk. Het was een drukke en zware week..

Maar maandag had ik gelukkig nog vrij. We gingen even naar het nieuwe huis om de vloer beneden te bekijken, die inmiddels af was. En we zijn er heel blij mee!

Ook reden we een rondje in de cabrio van vriendje want het was lekker weer! We gingen ook nog even naar de Nike Outlet en Mediamarkt in Amsterdam, maar ze hadden er helaas niet wat ik zocht.

Daarna begon het gewone leven weer en moest ik weer aan de bak. Ik zit nu bij een nieuwe klant en het is altijd maar weer afwachten hoe de sfeer, het gebouw en natuurlijk de kantine is. Gelukkig bevalt het tot nu toe goed en hebben ze een prima saladebar!

Ik haat haat haat ongesteld zijn en slik dus ook meestal mijn pil door, maar soms moet je er wel aan geloven. Ik vond mezelf dus heel zielig deze week (en was een instabiel wrak), maar gelukkig was vriendje super lief voor me. Toen ik dinsdag weer bij hem thuis kwam lag er een stapeltje chocolade op de tafel. Super lief!

Dit was mijn spread van de week ervoor en ik vind ‘m nog steeds heel fijn en mooi!

Bij de Mediamarkt wilde ik maandag een nieuw epileerapparaat kopen, maar helaas was hij niet op voorraad. Dan maar bestellen! Ik ging voor een hele fancy en uitgebreide uitvoering van Braun met veel opzetstukjes, waar je ook mee kunt scrubben en masseren. Ik epileer mijn benen sinds een paar maanden want na scheren jeuken mijn benen altijd enorm. En drie weken geen beenhaar is toch ook best fijn!

Voor mijn bullet journal Instagram haalde ik al mijn spullen uit mijn etui.. En dat was best veel haha! Dit sleur ik elke dag met mij mee zodat ik tenminste altijd wel alles bij heb om in mijn bullet journal te kunnen werken of mooie aantekeningen kan maken. Maar een beetje veel is het misschien wel.

Op mijn eigen instagram plaatste ik afgelopen week deze quote. Relevant wel, want het gaat niet zo lekker op mijn werk omdat ik teveel op mijn bordje heb gekregen. Dan voel ik me al snel een mislukkeling omdat ik het gevoel heb dat ik niet goed genoeg ben, terwijl het enorm logisch is dat het niet zo soepel gaat. Hopelijk gaat het snel beter..

Het resultaat hiervan was ook dat mijn weekly spread totaal niet werkte. Ik had te weinig plek voor al mijn to do’s en het was dan ook chaos. Heel vervelend en extra frusterend. Op vrijdagavond was ik heel blij dat het eindelijk weekend was.

Zaterdag gingen we kampeerspullen en meubels kijken in Zaandam. En kleding passen in het centrum, maar het was echt veeeeel te heet haha! Bij Vrijbuiter probeerde ik Teva sandalen. Die wilde ik vorig jaar al kopen en lijken me, ondanks dat ze mega onaantrekkelijk zijn, echt ideaal voor op vakantie. Ik bestelde uiteindelijk een zwart paar via Nelson omdat de modelletjes in de winkel mij toch iets te druk zijn. Ze komen morgen, dus ik ben benieuwd!

Hmmm, lekker slecht lunchen bij McDo. Ik ben heel blij met de McVeggie!

En we vonden zowaar een eettafel! In het nieuwe huis hebben we niet echt plek voor een hele grote tafel en dus zochten we iets wat compact genoeg is. In Zaandam is een Loods5 outlet en die vind ik echt leuk! Je kunt er leuke en hippe meubels voor een hele goede prijs scoren en wij scoorden deze tafel van Zuiver met rond de 60% korting. Hij komt overigens gewoon tegen de muur te staan en niet op de plek waar hij op de foto staat. En hij is uitschuifbaar, dus als er meer mensen mee-eten kunnen we ‘m makkelijk wat groter maken.

Een van mijn favo gelpennen is van het merk Zebra en is helaas niet in Nederland in een winkel te koop. Dus voelde ik paniek toen die van mij ineens bijna op was! Ik bestelde een voorraadje op AliExpress en kan dus weer even vooruit! Hier te bestellen.

Gisteren wilden we eigenlijk niks gaan doen, maar dat is ook weer zonde. En dus gingen we naar de Ikea, hoera! Gelukkig dacht de rest van Nederland daar niet aan en was het vrij rustig. We kochten een kapstok en twee nachtkastjes, en natuurlijk een goedkope lunch. Ik was vooral blij met het ijsje!

Het weekend eindigde met mijn weekly spread voor aankomende week. Dat kostte een hoop moeite dus ik was blij dat hij eindelijk gelukt is. Vergelijkbaar met de spread van vorige week, maar dan met wat meer ruimte.

Hoe was jullie weekend? Genoten van het lekkere weer?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *