Wat ik in een week deed #37

Once again, werken en klussen haha. En nu gewoon weer 5 dagen werken, wat dan toch wel weer afzien is. Gelukkig schiet het huis al op en kunnen we snel over.

Maandag moest ik weer aan het werk en ’s avonds ging ik weer lekker even naar mijn eigen paleisje in Den Haag. Gegarandeerd in bed eindigen voor 9 uur dus, met mijn bullet journal en een serie. Best prima!

Hmmm sla. Dinsdag moest ik even naar kantoor in plaats van naar de klant omdat ik de hele middag een meeting had. Best prima, want dan kan ik tenminste mijn collega’s weer eens zien. Ik was wel zowel maandag als dinsdag pas ver na zevenen thuis en dat is toch best vermoeiend.

Gelukkig at ik woensdag nog wat meer sla en kon ik ’s avonds nog een beetje opruimen en inpakken thuis. Ik was ruim op tijd vertrokken uit Amsterdam, maar was maar net op tijd in Den Haag om nog even dozen te kunnen halen bij de Action. Zo irritant altijd! Ik zocht wel eindelijk eens mijn nagellak een beetje uit en ruim 1/3e gaat weg. Dat ruimt wel lekker op!

Ik leefde me ook weer uit met dit monsterlijke ding. Ik epileer sinds kort mijn benen en vind het eigenlijk wel fijn. Het doet enorm veel pijn, maar ik heb dan drie weken geen last van beenhaar en ook geen last van jeuk, wat ik na het scheren vaak wel heb. Ik wil wel graag nog een betere dus daar ga ik maar eens in investeren.

Op donderdag ging ik maar weer eens naar schatje na het werk en moest ik natuurlijk weer even een kijkje nemen in het nieuwe huis. De vloer boven lag er inmiddels in en daardoor ziet het er een stuk beter uit!

Verder waren we lui en gingen we weer eens voor pizza. Deze pizza met spinazie, champignon en ei vind ik zoooo lekker!

Op vrijdag moest ik weer naar kantoor en werd het een langere werkdag dan ik had gehoopt. Deze hele week was sowieso vrij hectisch en ik heb ook best vaak ’s avonds gewerkt, terwijl ik daar altijd op tegen ben. Hopelijk gaat dat deze week wat beter. ’s Avonds wilde vriendje gelukkig wel even samen een troostijsje halen bij de McDo.

Zaterdag gingen we weer aan de slag in het nieuwe huis. We hebben plinten gekocht voor boven en ze in grote lijnen al op maat geknipt zodat ze er deze week op kunnen. En ik nam stiekem wat behangsamples mee voor in mijn bullet journal. Dat mag wel toch, nadat je er een hoop geld hebt achtergelaten?

Work in progress! We hebben beneden voor hetzelfde laminaat gekozen als boven en dit zijn van die extra brede planken. Ik vind het er wel mooi uit zien en ben blij met onze keuze!

Zondag moest ik naar Den Haag omdat er mogelijk nieuwe bewoners wilden komen kijken en gelukkig wilde vriendje en mama wel mee. We aten een lekker ijsje en waren vooral bezig met opruimen en inpakken. Ik vond het wel fijn dat ze er allebei even bij waren!

Lekker muren vol dozen bouwen, haha. Ik moet nog steeds best veel inpakken, wat heeft een mens toch veel troep haha. Waarschijnlijk ga ik toch maar een verhuisbedrijf inhuren om alles te laten verhuizen. Afgelopen dinsdag is er iemand langs geweest om een offerte op te stellen en het is een hoop geld, maar het scheelt je ook een hoop zorgen.

Komende week hoef ik gelukkig maar vier dagen te werken dankzij Pinksteren, en natuurlijk moet ik weer verder met inpakken. Op de plinten na is het huis inmiddels wel af, dus dat is super fijn!

Hebben jullie genoten van de Pinksterdagen?

4 Reacties

  1. Hmm die pizza ziet er zo lekker uit! Ik vind het heerlijk zo’n extra dagje vrij, voelt toch een beetje meer als vakantie, zeker met dit lekkere weer.

  2. Ik gebruik ook de silk epil, al jaren. En pijn doet het niet meer, alleen in het begin zoals jij het nu ervaart.
    Succes met de verhuizing!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *