Wat ik in een week deed #36

Werken en klussen, kort samengevat haha. En genieten van een extra lang weekend dankzij Hemelvaart!

Maandag werkte ik lekker thuis bij het vriendje en hing ik ’s avonds nog even de chefkok uit (ha-ha). Hij heeft pannen in alle kleuren van de regenboog dus dat maakt het leven wel gezellig. Sinds afgelopen week ben ik weer volle bak gestart op een nieuw project en wordt het gehalte thuiswerken voorlopig een stuk minder. Meh!

Dinsdag ging ik dan ook na werk lekker naar mijn eigen huisje en daar was post! Ik heb nu een Leuchtturm 1917 als bullet journal, maar die bevalt niet zo goed omdat ik het papier te dun vind. Ik besloot alvast wat nieuwe bullet journals te bestellen om te kijken of dat wat is. Ik ging voor de Dingbats en Scribbles That Matter bullet journals en ze zijn allebei erg mooi! Ik bestelde ze trouwens bij de Duitse versie van Amazon, waar je gewoon met iDeal kunt betalen. Binnen een dag of 4 had ik het in huis, prima dus!

Gedurende de week maakte ik goed gebruik van mijn bullet journal. Vooral dinsdag en woensdag moest ik flink aan de bak voor werk en dat vind ik het toch wel fijn als ik nog wat structuur heb dankzij mijn to do lijstjes in mijn bullet journal.

Donderdag was het Hemelvaart en kwam mijn mama langs om me te helpen met opruimen en inpakken. Eind mei/begin juni wil ik wel over naar het nieuwe huis (hoera ik ga samenwonen), maar er moet nog wel een hoop ingepakt worden. En dus was ik wel blij dat ze even kwam helpen! Ze wilde graag nog naar Pipoos en dus gingen we naar de XL Pipoos in Hazerswoude, waar ze extra veel pennen en stiften hebben!

Ik kreeg een mooie gele Tombow Dual Brush pen van m’n mama en vond hele schattige washi tapes bij de Action! ’s Avonds aten we zowaar sushi, wat mijn mama nog niet eerder heeft gegeten. En gelukkig vond ze het wel lekker! Voor mij was het ook een beetje afscheid, want de sushi toko om de hoek heb ik straks niet meer als ik verhuisd ben.

Vrijdag ging ik weer lekker aan de slag met schatje en zijn familie in het nieuwe huis. We maakten samen de vloer op zolder af (zonder ruzie!) en daar kunnen we dus nu al spullen neer gaan zetten. Wel zo fijn! Dit is trouwens een mega goedkope vloer van Ikea en dat was een hel om te leggen, maar ik vind ‘m eigenlijk best wel mooi. En bonuspunten voor een roze ondervloer.

Bij het nieuwe huis hebben we een tuin en daar kan ik inmiddels wel goed aan wennen. Lekker chillen in de zon en in de schaduw (#ginger)! En zeker met het klussen is het fijn om makkelijk even naar buiten te kunnen.

In het weekend gingen we weer verder met klussen, of eigenlijk vooral de familie van mijn vriend. Ze gingen aan de slag met de vloer op de eerste verdieping en dat ziet er al goed uit! Vriendje en ik gingen vooral dingen kopen en alvast wat spullen van zijn appartement naar het nieuwe huis verhuizen. Ik mocht rijden in de grote auto van zijn ouders dus dat was een bijzondere ervaring, haha. Op zondag gingen we ook nog gezellig bij de ouders van mijn vriend eten voor moederdag.

Ergens tussendoor vond ik ook nog de tijd om de spread van komende week te maken in mijn bullet journal en I love it! Het kostte best wat tijd om deze goed te krijgen, maar uiteindelijk is dat gelukt.

Deze week ben ik nog veel drukker met werken (vandaar ook dat deze blogpost vrij laat online komt) en kijk ik nu al uit naar vrijdagmiddag. Gelukkig heb ik wel weer drie dagen weekend dankzij Pinksteren. Dat scheelt een hoop!

3 Reacties

  1. Aaah je bujo ziet er echt super goed uit! En die vloer van Ikea eigenlijk ook. Goed om te weten. Wij hebben in huis ook nog wel wat klusjes. Die tapejes van de Action zien er ook heel leuk uit! Als ik er nog een langs kom, ga ik kijken of ze ze nog hebben 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *