Wat ik in een week deed #35

Helaas niet alleen maar Tony Chocolonely eten, ondanks de foto hierboven haha! Afgelopen week was best wel druk..

Want op maandag mochten we eindelijk tekenen voor ons nieuwe huisje! En we konden ook gelijk de sleuteloverdracht doen, dus alles is wat dat betreft nu rond. Hoera! We regelden ook gelijk een gezamenlijke bankrekening en voelde ons wel even heel volwassen.

En dus stond de week onder andere in het teken van klussen en nieuwe spullen kopen. Al moest ik tussendoor ook nog gewoon werken, dus dat was lekker druk. Het gezellige bloemetjesbehang wat nog in de woonkamer op de muren zat werd er gelukkig nog voor ons vanaf gehaald. Maar we hebben zelf ook nog een hoop te doen. We moeten de plafonds verven, muren behangen, vloeren leggen en natuurlijk verhuizen!

En dus zagen we de hele week meer bouwmarkten van binnen dan goed voor je is, haha! We hadden leuke kleurtjes voor de muren gekozen, om er vervolgens achter te komen dat het behang te dun was en je alle vlekken op de muren er doorheen zag. Oepsie. Gelukkig is daar als het goed is al een oplossing voor gevonden, namelijk ander soort behang. We kozen ook een vloertje uit bij de Gamma maar daar heb ik blijkbaar geen foto van gemaakt, haha!

Tussendoor moest ik gewoon werken, maar mijn laptop had er weinig zin in. We hebben nieuwe laptops gekregen op kantoor en die zien er wel mooi uit, maar echt handig zijn ze niet. Hij loopt steeds vast en op woensdag kreeg ik ook ineens een blauw scherm. Ach, gelukkig hadden we wel een meeting met stroopkoeken.

Echt veel tijd voor mijn bullet journal had ik niet, maar gelukkig had ik al een een spread gemaakt voor de week erna. En ik was zo stom om bijna al m’n spullen thuis te laten liggen terwijl ik de hele week bij schatje was, dus er viel ook weinig te kleuren haha.

Op zaterdag gingen we echt hard aan de slag. Mijn ouders kwamen helpen en zagen ook voor het eerst het huis van binnen. Gelukkig waren ze wel enthousiast! We hebben met zijn allen de plafonds geschilderd en laminaat en behang gehaald. Ook konden we de mama’s meesleuren naar Montel om definitief te kiezen welke bank we gaan nemen en dat is gelukt, hoera! Het was een hele drukke, productieve en lange dag en ik vond het wel fijn dat mijn ouders er ook bij waren.

En logischerwijs neem je je designer tas mee als je gaat klussen. Haha! Ik haalde mijn Rebecca Minkoff tasje maar weer eens onder het stof vandaan. Hij heeft wel een zware tijd achter de rug, want ik had er een flesje met sinaasappelsap in laten zitten en die was gaan lekken. En dus is hij in bad geweest!

Op zondag gingen we nog meer inkopen doen. Voor zolder hebben we een hele goedkope Ikea vloer gehaald en wat ondervloer voor in de woonkamer. Ook moesten we het behang omwisselen voor dikker behang, dus dat was ook even een avontuur. Zondag was dus ook wel een lekker druk dagje en vandaag moest ik weer gewoon aan het werk.

En deze foto is gemaakt in de supermarkt want Tony’s was in de aanbieding, haha. Het was een drukke week met veel grote stappen! Deze week werk ik gelukkig maar drie daagjes en moet ik ook maar eens gaan beginnen met inpakken. Gelukkig zijn de ouders van mijn vriend vooral hard aan het klussen, want ik ben er niet zo goed in haha. Hopelijk hebben jullie leuke dingen gedaan afgelopen weekend!

8 Reacties

  1. Succes met de verhuizing en alles er omheen!
    Mooi huis hebben jullie met de schuifpui. Dat wordt straks lekker genieten met de zomer voor de deur.

  2. Gefeliciteerd met jullie huisje! Het bloemetjesbehang ziet er eigenlijk nog best leuk uit! Hihi. Maar misschien wat too much voor in de living. Alleszins nog veel plezier en succes met het klussen verhuizen. Ik vond vooral het verven echt een rot werkje. Ben letterlijk een hele week bezig geweest met onze woonkamer wit te verven :p Nu heb ik zin om in onze gang of veranda een muur in een kleurtje te doen maar ik zie er tegen op om daar aan te beginnen.

    1. Bedankt! Haha, dat bloemetjesbehang was wel heftig voor de woonkamer. We hebben wel voor een grijs behangetje voor een muur in de slaapkamer gekozen, maar behangen is soms net wat makkelijker dan verven haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *