Wat ik in een week deed #34

Genieten van 3 dagen weekend vooral, haha! Dat was zó lekker en fijn. Doet me steeds meer overwegen om parttime te gaan werken. Als dat zou kunnen..

Op maandag ging ik dan ook weer met frisse tegenzin aan het werk. Ik ben me nu vooral aan het voorbereiden op een nieuw project en de workshops die erbij horen. Dus dat is vooral verdiepen in nieuwe onderwerpen. Dat vind ik oprecht best leuk om te doen!

Zondag was ik bij Lotte en mocht ik wat make-up uitzoeken. Ik ging voornamelijk voor nagellak, waaronder deze drie Essie kleurtjes. Echt helemaal mijn ding! Ik lakte daarna mijn nagels met de lila kleur links.

Op dinsdag ging ik naar kantoor en had ik ’s avonds nog een meeting tot 8 uur. Niet heel chill, maar er was wel pizza. Hoera! Pizza maakt alles beter.

Ik had een nieuw hoesje besteld op AliExpress, voor het eerst sinds tijden. M’n vriendje vindt het een heftig en lelijk hoesje haha, maar ik vind ‘m wel leuk! En hij past perfect om mijn telefoon.

Woensdag skippen we even want ik heb er geen foto’s van, haha. Donderdag ging ik weer naar kantoor voor wat meetings en ’s avonds lekker naar vriendje. ’s Avonds bevond ik me in mijn natuurlijke habitat: onder een dekentje op de bank met thee. We moeten nog steeds andere mokken kopen, haha.

Vrijdag was het Koningsdag en dus gingen we meubels kijken #logica. Je had het vast al kunnen raden, we gaan samenwonen! In een heel huis zelfs in plaats van een appartementje, wat wel echt fijn is. We wachten nog op tekenen en overdracht maar dat komt wel goed. De goedkeuring is in ieder geval rond. We hebben veel meubels gelukkig al (ik heb 1,5 jaar geleden mijn gehele interieur gekocht dus een beetje zonde om dat al weg te doen), maar een paar meubels willen we nieuw. Zoals een bank! Deze bank van Montel is een grote kanshebber. En met Koningsdag was het heerlijk rustig, haha.

’s Avonds speelden we voor het eerst sinds tijden een spelletje. Ik heb echt een hekel aan Yahtzee want ik verlies bijna altijd, maar deze keer won ik. Hoera!

Zaterdag deden we lekker rustig aan en dus ging ik onder andere een nieuwe weekly spread maken in mijn bullet journal. Heel content met deze simpele spread! Ik ben blij dat ik steeds meer mijn eigen style heb ontwikkeld en dus ook vrij snel zulke spreads kan maken. Oh, volg je mijn bullet journal instagram al?

Zondag was het feest want zondag zag ik Lara eindelijk weer eens! We gingen lunchen in Amsterdam en natuurlijk een beetje shoppen. Lara wilde een nieuwe bril en slaagde gelukkig vrij gemakkelijk bij Ace & Tate. Ik leefde me uit met foto’s, al regende het de hele dag. We aten lunch bij Sumo en ik at zoals altijd veel teveel, haha.

Ik kocht uiteindelijk alleen deze face wash van Philosophy. Die heb ik al eens gehad en vond ik destijds wel fijn! Hij scrubt je huid en dat werkt bij mij altijd wel goed tegen onzuiverheden en velletjes.

Deze week gaan we hopelijk eindelijk tekenen voor het huis. En weer hard aan de bak, want weer gewoon 5 dagen werken. Ik kijk nu al uit naar het weekend!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *