Wat ik in een week deed #33

Genieten van het lekkere weer! Al kan deze ginger er niet zo goed tegen, maar een beetje zon doet wonderen voor je humeur. Ook was het een spannende week, al kan ik daar nog niet zoveel over zeggen. Dat komt nog wel.

Op maandagavond had ik eindelijk mijn vorige diary af en ik heb besloten om het wat anders in te steken. Ik verwerk nu gewoon maandag t/m zondag in de diary en de blogpost komt dan ook de week erna op maandag of anders dinsdag online. Ik deed eerst zaterdag t/m vrijdag en dat voelde gewoon een beetje onlogisch!

Op maandag gingen we einde dag ook nog even naar de Action want ik wilde kijken voor wat bullet journal spullen. Ik vond er clear stamps, ik wist helemaal niet dat ze dat tegenwoordig ook hebben! Ik wilde dit al een tijdje proberen maar had geen zin om het bij AliExpress te bestellen. Deze stempels zijn doorzichtig en dat werkt een stuk makkelijker. Al vind ik ze kwalitatief wat matig, maar het blijft natuurlijk Action.

Ik kreeg ook nog een perspakketje binnen, maar dat was een beetje geplet door PostNL.. Stom! Geen perfecte foto’s dus helaas (maar ik ben wel heel benieuwd hiernaar!).

Dinsdag ging ik weer lekker naar mijn eigen huisje en ’s avonds vond ik het dan ook tijd voor ijs, laptop en bed. Dit sorbetijs van Jumbo vond ik helaas wel een beetje tegenvallen!

Het weekend ervoor had ik deze Ecoline stiften gekocht en ik had heel veel zin om ze uit te proberen! Het is een blauw/groene set en alle stiften zijn dan ook van die tussenkleuren. Ik vind ze echt heel mooi en het zijn kleurtjes die goed bij mij passen. Ik kocht ze bij Xenos maar zag ze ook bij Pipoos.

Ik maakte ook alvast de voorpagina voor mei in mijn bullet journal. In eerste instantie vond ik het niet zo’n succes, maar ik vind ‘m toch wel leuk geworden!

Donderdag was het ineens tropisch warm en dus gingen we dineren op het balkon met een drankje en een stokbroodje! Helaas was ik na een half uurtje wel aardig gefrituurd ondanks factor 50, dus toen gingen we maar weer naar binnen haha. Maar het voelde wel echt even als zomer en vakantie!

Daarna besloten we maar even een ijsje te gaan halen in de cabrio. Winst voor allebei, want ik hou van ijsjes en vriendje wordt gelukkig als hij in z’n mooie auto kan rijden.

Hierboven zie je een andere favoriete activiteit van schatje en mij – samen kruiswoordpuzzels maken! Jut & jul zijn af en toe 65+, haha. Gelukkig zijn er tegenwoordig apps die je hints kunnen geven, want anders waren we nu nog bezig met de eerste puzzel.

Zaterdag kwam mama op bezoek en gingen we samen shoppen in Amstelveen. Ik kocht wat shirtjes en we gingen lunchen bij Hema. Ik hou echt van die ijskoffie en van de quinoa salade (en het broodje was ook lekker, haha). Amstelveen is trouwens ook best leuk! Niet al te groot, maar er zit wel een (lekker rustige) Bijenkorf.

Zondag ging ik naar Lotte, die ik alweer veel te lang niet had gezien! Vrij spontaan beslist eigenlijk en het was zeker gezellig. We aten weer eens een ijsje met marshmellows (jummy!) en gingen kleuren in onze bullet journals. Ik vind het echt leuk dat mijn vriendinnen ook een bullet journal hebben, want dan hoef ik het niet altijd in mijn eentje te doen. En natuurlijk wisselen we dan pennen en washi’s uit, haha!

Op zondagavond ploften vriendje en ik op de bank met een pasta (maximaal veel kaas) en tv. Mijn weekend was wat drukker dan ik had gehoopt en dus was ik best wel gesloopt, maar ach. Gelukkig was het lekker weer!

Hoe was jouw weekend?

1 Reactie

  1. Wat een gezellige week!
    Heerlijk om samen met iemand te kunnen Bullet Journallen. Morgen komt er een vriendin langs en gaan we ook weer lekker aan de slag met onze BJ!
    En dat ijsje met marshmellows zou overal verkrijgbaar moeten zijn. 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *