Wat ik in een week deed #32

Eten, as per usual. Want je moet altijd doen waar je goed in bent. Op zaterdag gingen schatje en ik naar Haarlem, waar we zowaar nooit echt lang zijn geweest terwijl het dicht bij hem is. We liepen een rondje door de stad, genoten van het uitzicht vanaf het dakterras van de net geopende Hudson’s Bay en aten lekker slecht een patatje. Leuke dag!

’s Avonds genoten we nog wat meer van het lekkere weer op het balkon en dus gingen we voor salade, broodjes en lekkere smeersels. Zomergevoelens!

Op zondag ging schatje naar de hockey en ik besloot lekker verder te slapen op de bank na een slechte nachtrust. Daarna trok ik wel weer bij gelukkig en besloot ik lekker crea te gaan doen met onder andere verf. Niet echt mijn talent, maar wel best leuk om te doen!

En tsja, zondag pizzadag?

De week erna begonnen we weer met frisse tegenzin. Dit was mijn ingevulde spread van de week ervoor. Vind ik er altijd zo mooi uit zien!

Ik had wat nieuwe pennen besteld bij Penstore.nl (#notspon) en had ze gelukkig vrij snel binnen. De Ecoline brush pennen zijn er nu ook in pastelkleurtjes en die wilde ik wel! Ze zien er gelukkig heel mooi en licht uit, al zijn ze wel een stuk natter dan bijvoorbeeld de Tombow stiften. Een beetje oppassen dus in je bullet journal.

De week was druk, want ineens was het zaterdag haha. Schatje en ik wilden een dagje naar Utrecht gaan, maar het ging helaas niet zo goed met ‘m en dus zochten we het maar dichter bij huis. We gingen naar Alkmaar en daar zit Echt, waar je super lekker kunt lunchen!

Ik kocht daarnaast het nieuwe boek van Aafke Romeijn, Concept M. Ik volg haar al een tijdje op Twitter en vind haar tweets (en retweets) vaak heel grappig! En dus was ik wel benieuwd naar haar eerste boek. Ik ben nog niet zo ver, maar vind het tot nu toe een interessant verhaal wat ook nog eens lekker wegleest.

Ik maakte eindelijk weer eens wat blogfoto’s en gelukkig heeft het vriendje viooltjes op het balkon zodat alles er beter en fleuriger uit ziet. En ik probeerde wat dingen uit met mijn nieuwe pennen!

Op zondagochtend deden we iets heel spannends waar ik nog niet zo heel veel over kan zeggen (want #SPANNEND). Maar je kunt wellicht wel raden wat het is..

’s Middags pakte ik de trein naar Haarlem. Hoe schattig is dit kleine station?! Uiteraard is dat niet Haarlem, haha!

Ik had met EJ afgesproken die ik ken van een klus bij een klant (en zij begon toen net bij dat bedrijf). Ze heeft mijn bullet journal liefde overgenomen en dus gingen we niet alleen lekker lunchen bij SLA, maar daar ook schaamteloos kleuren en knutselen. Uiteraard liepen we ook nog een rondje door de stad en gingen we wat winkeltjes in. Gezellig!

En wat is Haarlem toch mooi he? Het doet me altijd denken aan Amsterdam in het klein.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *