Wat ik in een week deed #31

Pasen vieren, hoera! Dat voelt nu echt alweer zo lang geleden haha, maar het lange weekend was echt meer dan welkom kan ik je vertellen.

Op zaterdag gingen schatje en ik naar mijn huis, omdat we zondag naar mijn ouders zouden gaan voor Pasen. Vind ik wel fijn, want meestal zijn we bij hem. We besloten eens naar Leischenhage te gaan, een winkelcentrum waar ik bijna elke dag langs rijd maar nog geen enkele keer was geweest. Echt boeiend was het niet, al hadden ze wel goede sale bij McGregor (vindt schatje leuk) en ik mocht een ijsje. Hoera!

Mijn mama wilde mijn Xiaomi Mi Fit stappenteller proberen en dus haalde ik die onder het stof vandaan. En natuurlijk mijn hippe bandjescollectie, haha!

Verder aten we lekker simpel wraps met zalm, philadelphia, kaas en een beetje sla. Even onder de grill en je hebt een lekker snel en makkelijk maaltje.

Op zondag gingen we naar mijn ouders voor Pasen, maar eerst hadden we lekker de tijd om rustig wakker te worden en een beetje te chillen. Ik besloot mijn month in review pagina te maken in mijn bullet journal en ik vond ‘m heel goed geslaagd! Gisteren deelde ik trouwens al een update over mijn bullet journal met onder andere deze spread erin. Al gelezen?

Ook kreeg ik deze gelpennen binnen, de Zebra Sarasa pennen. Zo fijn!! Ik had al een gelpen gekocht bij Bruna en bij Hema, maar ze schrijven gewoon niet zo lekker. Deze pennen wel (en ze doen het ook nog goed op een foto, haha).

Op maandag gingen we weer terug naar het vriendje, maar niet voordat we een lekker paasontbijtje weg hadden gewerkt. En schatje nam nog chocolaatjes mee van de Jumbo, zo lief!

Mijn haar wordt trouwens echt weer lang voor mijn doen! Stiekem wil ik het wel weer kort laten knippen, maar lang is toch ook wel leuk. En ik krijg vrij snel spijt ook, haha.

Bij vriendje zaten we lekker op de bank met onze Blond kerstmokken, want we moeten eigenlijk nog steeds nieuwe kopen. Of eigenlijk heb ik niet echt veel moeite hiermee, maar vriendje wel haha. We hebben al wel leuke andere mokken gezien, nu nog even een goed moment kiezen om ze te kopen.

Daarna was het helaas weer tijd om te werken. Op woensdag ging ik maar weer eens naar kantoor en daar was dus helemaal niemand van mijn eigen team, haha. Beetje jammer! Wel had ik lekker een hokje voor mij alleen en dus maakte ik schaamteloos een foto van mijn bullet journal. Lekker bezig!

Met pasen had ik bovenstaande stickers van mama gekregen, lief! Ze heeft ze bij Søstrene Grene en Ikea gekocht en had vrij veel over, haha. Ik vind vooral die ronde stickers echt leuk en ga ze denk ik voor headers gebruiken.

Op donderdag ging ik ’s avonds nog lekker creatief aan de slag en maakte ik een nieuwe weekly spread in mijn bullet journal. Dat vond ik wel fijn om te doen na twee drukke werkdagen met veel workshops en meetings. Even geen moeilijk gedoe, haha!

Op vrijdag ging ik maar weer eens naar kantoor, onder andere om mijn laptop om te ruilen voor een nieuwe. Een super fancy versie, met een pennetje en een omklapbaar scherm! Vrij nutteloos, maar ach. Tijdens het wachten had ik gelukkig goede koffie en goed vermaak. Vrijdagen zijn echt de minst productieve dagen op kantoor, maar wel altijd heel gezellig!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *