Wat ik in een week deed #30

Niet bloggen in ieder geval, haha. De afgelopen dagen was ik lekker aan het genieten van vier dagen weekend en dat was dikke prima! Uiteraard deed ik wel leuke dingen en werkte ik ook wat. Benieuwd wat ik zoal deed?

Op zaterdag gingen vriendje en ik naar Zaandam! Daar was ik al een hele tijd niet geweest, maar is best prima als je naar een niet al te groot centrum wilt gaan. We zijn in wat winkels geweest (ik kocht slechts een shirtje en een aquarelblok haha) en gingen lekker lunchen bij Wonders!

’s Avonds ging ik weer even lezen. Ik ben weer helemaal in de vibe en vind het wel fijn dat ik nu weer wat meer lees. Veel beter dan internetten en YouTuben!

Op zondag wilde het vriendje graag even kijken bij de hockey en dus ging ik mee (uiteraard alleen in ruil voor een warme cappuccino, want die was wel nodig). Op de terugweg vond hij dat het al prima weer was om het dak van de cabrio open te doen. Not. True!

Hierboven een representatie van de uiterst gezonde dingen die ik at. Maar die pizza was echt, echt top.

Op maandag gingen we ’s avonds nog even gezond een rondje fietsen. Vriendje heeft eindelijk zijn nieuwe fiets en dus is hij niet te stoppen. Ik wel trouwens, want ik vind fietsen helemaal niet leuk.

Dinsdag genoot ik zoals je kunt zien van het druilerige weer. Gelukkig zit ik nu even op een project dicht bij huis, dus was ik weer lekker snel thuis!

En dinsdag las ik mijn boek uit! De Avond Is Ongemak was eigenlijk vooral heel ongemakkelijk, maar ook best een interessant boek. Best een aanrader als je wel van vreemde verhalen houdt.

Woensdag ging ik maar weer eens naar de klant. Voordeel is dat ze er lekkere lunch hebben en dat niemand van het projectteam van pure paaseitjes houdt (en ik wel).

Op donderdag werkte ik thuis en probeerde ik een smoothie bowl te maken om het vervolgens maar weer in de blender te gooien, want ik vond het niet zo lekker. Daarna gelukkig wel! Volgende keer maar een recept opzoeken ;).

En vrijdag had ik een dagje vrij genomen, hoera! Ik wilde weer eens wat leuks met het vriendje doen. We waren misschien van plan om een weekendje weg te gaan, maar dat kwam niet zo goed uit. En dus gingen we vrijdag naar een subtropisch zwembad en daarna lekker lunchen op het strand van Zandvoort. Ik zeg je, instant vakantiegevoel!

Het weekend stond uiteraard in het teken van Pasen en familiebezoekjes. Maar aan 4 dagen weekend kan ik wel prima wennen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *