Nieuwe slippers voor de zomer!

Oh jongens, het is drie dagen lekker weer en ik vind het gelijk al helemaal aanvoelen als zomer! En vakantie, haha. Helaas is het voorlopig nog geen vakantie voor mij, maar ik kan wel genieten van lekkere ijsjes en zwoele avonden. En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn garderobe is nog niet helemaal zomer-klaar. Maar ik ben goed op weg, want ik heb nieuwe slippers (en schatje ook)!

Van de webshop Footway mocht ik schoenen uitkiezen en ik besloot voor slippers te gaan, want die kan ik goed gebruiken (en ik heb uiteraard al veel teveel gewone schoenen en sneakers). En ik besloot vriendje ook blij te maken, want hij kijkt al maanden naar slippers en koopt ze steeds niet, om vervolgens te zeuren dat zijn huidige slippers zo rot zitten. Tijd om dat op te lossen!

Zelf ging ik voor nieuwe Birkenstocks. Ik heb al het klassieke, lederen teenslippermodel en die heb ik vorig jaar zomer met veel plezier gedragen. Ik vind het vooral met vakantie echt heel fijn en een stuk beter lopen dan van die basic teenslippers. Maar de gewone versie is van leer en met bijvoorbeeld zwemmen, een dagje strand of douchen op de camping is dat soms een beetje onhandig.

Birkenstock heeft echter tegenwoordig ook een plastic uitvoering van hun populaire modellen, wat wel gewoon prima nat kan worden. En dus ging ik voor de Gizeh EVA uitvoering in rubber. Ze lopen net zo lekker als het standaard model en zijn wat lichter dan de gewone Birkenstocks. En ja, ik weet dat Birkenstocks niet de meest sexy sandalen zijn haha. Maar ik ben er blij mee en ze gaan zeker mee op vakantie! Deze slippers waren €45 en ik heb mijn normale maat genomen.

Vriendje heeft al een paar keer gekeken naar de klassieke Adidas slippers die zo af en toe ineens weer heel hip zijn, maar vooral heel chill. Vorig jaar ging hij toch maar voor goedkope slippers van een ander merk, maar dat was best een teleurstelling. En dus besloot ik deze Adilette slippers maar mee te bestellen. Hij is er super blij mee en vindt ze goed zitten. En natuurlijk voelt hij zich er heel hip mee, haha. Misschien wel goed om te weten is dat ze vrij klein vallen en hij een maat groter nodig had. Deze slippers waren €29.

Je begrijpt, wij zijn wel klaar voor de zomer! Ik denk dat ik echt veel plezier ga hebben van de Birkenstocks en ik ben blij dat vriendje nu niet meer kan zeuren over zijn slippers, haha. Ik ben verder ook heel tevreden over Footway. Bestellen ging gemakkelijk en de bestelling werd verzonden vanuit Zweden maar was er wel binnen twee werkdagen, dus dat ging super snel!

Ook is het assortiment behoorlijk uitgebreid en waren de Adidas slippers goedkoper dan in Nederland in de winkel. Ik zag tijdens het uitzoeken ook leuke kortingen op bijvoorbeeld bepaalde Dr. Martens modellen, dus dat is ook goed om in de gaten te houden (helaas stonden die schoenen mij niet zo goed, haha).

Wat zijn jouw favoriete soort schoenen voor de zomer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *