Wat ik in een week deed #27

Pff, afgelopen week voelde echt als chaos. Ik doe op dit moment 4 projecten tegelijkertijd voor werk en dat is soms best onoverzichtelijk, haha. Maar ach, ik leer wel veel. Benieuwd hoe mijn week er dan uit ziet?

— Zaterdag —

Gelukkig beginnen we in het weekend, mijn favoriete deel van de week. Op zaterdag gingen vriendje en ik samen met m’n mama Den Haag in om te lunchen. En eigenlijk ook om te shoppen, maar dat was een beetje teveel van het goede voor het vriendje (hij is helaas nog steeds ziek). Dus weer naar huis en ’s avonds lekker in bed Weet Ik Veel spelen!

— Zondag —

Zondag deden we lekker rustig aan en dat vond ik wel even fijn. Ik kleurde vooral in mijn bullet journal en schatje keek lekker voetbal. En we aten pizza, hoera!

— Maandag —

Maandag moest ik weer aan de slag, maar kon ik gelukkig thuiswerken. Tussendoor verhuisden we nog even van mijn huis naar dat van ’t vriendje en ik had qua werk eigenlijk best een productieve dag. ’s Avonds aten we aardappels, (nep)vlees en groenten en kon ik nog even genieten van bij vriendje zijn.

— Dinsdag —

Want op dinsdag ging ik overdag naar kantoor en ’s middags weer lekker naar mijn eigen huis! Op dit soort dagen is er vaak bijna niemand op kantoor (we zitten veel bij klanten) en dus was het wel een beetje saai, haha. Al kon ik wel gezellig lunchen met Lisette die ik al even niet had gezien. ’s Avonds deed ik een poging tot opruimen thuis want er staan nog steeds verhuisdozen. Oeps..

— Woensdag & donderdag —

Woensdag en donderdag mocht ik met collega’s meekijken bij een project, om vast wat inspiratie op te doen voor wanneer ik zelf workshops moet gaan leiden. Dat was wel gezellig en leerzaam! En ze willen graag dat ik de komende tijd wat werk ga oppakken voor ze, dus het was ook nog eens heel nuttig.

Dat soort dagen vind ik wel vaak zwaar dus ’s avonds kwam ik moe en met hoofdpijn thuis. Simpel avondeten dus. En donderdag ging ik nog even langs het winkelcentrum voor eten en vond ik zowaar Micron pennen bij de Bruna! Ik nam een setje mee voor een vriendin die ik in het weekend zou zien.

— Vrijdag —

Vrijdag moest ik naar de tandarts en na een half uur pijnlijden en €180 later was ik wel toe aan troosteierkoeken van de Jumbo. En vriendje, dus ik ging lekker naar hem toe om daar verder te werken. En zoals je ziet maakte ik goed gebruik van het daglicht om wat foto’s te maken voor mijn bullet journal instagram. Eind van de middag gingen we naar Ikea om vervolgens ’s avonds nog een keer te gaan, want verkeerde kleur gekocht. Oepsie! Gelukkig heeft het schatje nu het voetenbankje dat hij het allerliefst wilde.

Ook deze week wordt een combinatie van veel verschillende projecten en hopelijk ook af en toe weer thuiswerken. Nu ik dit type is het zondag en dus ga ik zo lekker kleuren in mijn bullet journal. Favo zondagen!

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *