Wat ik in een week deed #26

Blijkbaar wederom veel eten, gezien de foto’s haha. Afgelopen week was wel een beetje anders dan normaal, want ik zit nu tussen projecten in en dus doe ik qua werk vooral veel verschillende dingen. En mijn vriendje was de hele week bij mij, super gezellig!

— Zaterdag —

Vrijdag waren we een jaar samen en dus gingen we zaterdag nog even gezellig uit eten om het te vieren. Vriendje was een beetje moe, dus werd het een Italiaans restaurant in de buurt. Ik was er nog nooit geweest, maar het was verrassend lekker!

— Zondag —

Op zondag deden we rustig aan, al kwamen mijn ouders wel even gezellig op bezoek om bij te praten. En een beetje nog voor de verjaardag van mijn vriend. Ik maakte verder wat foto’s van mijn bullet journal (deze blogpost al gelezen?) en ’s avonds gingen we heel slecht voor pizza. Lekker!

— Maandag & dinsdag —

Maandag ging ik naar kantoor om te werken en wat collega’s te zien en dinsdag ging ik lekker thuis werken. Dinsdag moest ik helaas ook naar de tandarts omdat maandag het spalkje achter mijn tanden los ging. En de tandarts wordt een dure grap, want ik was al even niet meer geweest en ik heb wel wat kleine gaatjes die gefixt moeten worden. Meh! Gelukkig kreeg ik van het vriendje een paashaas om me te troosten. ’s Avonds maakte ik wederom de ovenschotel met spinazie die inmiddels favoriet is geworden bij het vriendje. Met liefde!

— Woensdag —

Ook op woensdag werkte ik thuis en dus aten we lekker tosti’s tussen de middag. Ook kreeg ik wat nieuwe stickers binnen van Aliexpress en maakte ik alvast een nieuwe spread in mijn bullet journal voor aankomende week.

— Donderdag —

Donderdag ging ik toch maar weer naar kantoor, al was ik er na de lunch wel weer een beetje klaar mee haha. Het was wel tijd voor een nieuwe maand en dus een nieuwe spread in mijn bullet journal. Konijntjes! Eind van de middag gingen vriendje en ik nog even snel naar Ikea voor pannen en naar Hornbach voor wat gereedschap. En dan kan je natuurlijk niet de Ikea verlaten zonder een kaneelbroodje.

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik weer voor wat meetings naar kantoor. Dat zijn toch wel de dagen die het snelst voorbij vliegen, haha! Aan het begin van de week begon ik in een nieuw notitieboekje dus nu probeer ik nog heel netjes aantekeningen te maken. Over een paar weken is het weer chaos, haha. ’s Avonds aten we lekker simpel wraps met zalm, wat ik toch wel weer heel lekker vond.

Ook aankomende week ga ik veel verschillende dingen doen qua werk, maar dat vind ik nu ook wel weer even leuk. Veel om te leren! Hoe was jullie weekend?

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *