Wat ik in een week deed #29

Dat deze blogpost pas einde van de dag online komt doet misschien al vermoeden hoe weinig zin ik had in maandag. Ik ben toe aan vakantie (en die is er voorlopig nog niet). Ach, we gaan maar weer door.

— Zaterdag & zondag —

Zaterdag en zondag heb ik vooral lekker gekleurd in mijn bullet journal en geknuffeld met het vriendje. Ik ben wel een beetje in gevecht met mijn nieuwe bullet journal, zoals je op de onderste foto kunt zien. Op zaterdag hadden we ook nog een housewarming en op zondag ging ik gezellig uit eten met Lara, die ik ook echt weer te lang niet had gezien! Ze hadden er mijn favo gerecht: vegetarische cannelloni. Zoooo fijn!

— Maandag —

Op maandag werkte ik nog even bij het vriendje en ging ik na het eten weer naar huis. Ik at een vega sat√©broodje en daar ben ik de Appie heel dankbaar voor (al vond ik het saucijzenbroodje wel beter). ’s Avonds besloot ik ook eens mijn ereader af te stoffen en te voorzien van nieuwe boeken.

— Dinsdag —

Op dinsdag trok ik m’n apenpakje weer aan en ging ik voor een workshop weer op pad. Gelukkig waren er paaseitjes en deden mijn collega’s het super goed!

— Woensdag —

Woensdag begon ik de dag voor het eerst sinds tijden met een smoothie en ging ik daarna nog naar Amsterdam voor een meeting. Midden op de dag, dus best onhandig. Gelukkig ontdekte ik dat er halverwege een mega Pipoos zat, dus ging ik even snel de snelweg af om er een kijkje te nemen. Zoveel meer hadden ze helaas niet, maar ach. Ik kocht wel twee nieuwe Tombow stiften en een gum.

— Donderdag & vrijdag —

Donderdag en vrijdag had ik een training op kantoor, gelukkig wel in Den Haag. Met de tram erheen dus, en op donderdag ging ik ook nog even de stad in om naar wat dingen te kijken (zoals Happy Socks voor het vriendje). Verder at ik een niet zo lekkere wokmaaltijd, helaas, en schreef ik in mijn bullet journal. Afgelopen week gebruikte ik ‘m ook eens echt als diary en dat beviel wel goed!

Hoe was jullie week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *