Wat ik in een week deed #28

Voornamelijk aftellen naar het weekend, haha. Gelukkig vliegen de weken voorbij (maar de weekenden ook). Benieuwd wat ik zoal deed?

— Zaterdag —

Zaterdag sprak ik af met een oud-collega (soort van) om in Den Haag lekker te lunchen en te shoppen. Het is niet helemaal een collega omdat ik haar heb leren kennen toen ik op een project zat en zij van de klantkant is. Maar we hadden een hele leuke klik en ik heb haar verslaafd gemaakt aan het bullet journalen, haha! En dus gingen we ook nog even lekker aan de slag in onze bullet journal in de Bijenkorf. Moet kunnen ;). Ik vond ook eindelijk bepaalde Tombow stiften bij Pipoos. Ik wilde ze al bestellen, maar dat was nogal lastig. Ook kocht ik eindelijk een verjaardagscadeautje voor het vriendje. Het werden AirPods!

— Zondag —

Zondag deden vriendje en ik lekker rustig aan en dat vond ik wel fijn. Een beetje kleuren, een beetje bloggen, lekker koffie drinken. Helemaal prima! Ik schreef een uitgebreide update over mijn bullet journal. Hier te lezen!

— Maandag & dinsdag —

Maandag en dinsdag waren vooral druk qua werk. Veel meetings en zelfs ’s avonds! Gelukkig was er pizza, haha. Al had ik zelf echt even een inzinking qua werk tijdens deze dagen. Teveel chaos..

— Woensdag —

Ook woensdag gingen we weer lekker aan de slag, waarbij ik niet bij 1 maar zelfs 2 klanten was. En vol in de file eindigde, haha. Ik probeerde een prachtige foto te maken van mijn rugzak maar dat was niet zo’n succes. Ik vind ‘m wel nog steeds heel fijn!

— Donderdag —

Op donderdag had ik wel een rustig werkdagje en dus besloot ik eens een stemwijzer in te vullen. Best bijzonder dat er precies de twee partijen uit kwamen waar ik niet zo snel op zou stemmen, haha. Geen idee trouwens waar ik wel op moet gaan stemmen. ’s Avonds at ik een simpel maaltje (love de vega nuggets!) en ging ik even op de koffie bij mijn ouders.

— Vrijdag —

Vrijdag mocht ik alweer naar de tandarts en deze keer was het een dure, auw! Gelukkig is nu alles weer in orde en hoef ik voorlopig even niet meer. Daarna moest ik naar kantoor voor meetings, gelukkig met een drankje. Ik was wel vrij laat bij het vriendje en dus werd het pizza (lifehack: als je de stoelverwarming in je auto aan zet blijft je pizza lekker warm). En ik kreeg een toepasselijk boek binnen voor mijn blog, haha. Ik denk niet dat pizza in het menu past, haha! Wel heel benieuwd naar dit boek, daar ga ik zeker nog een keertje over bloggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *