DiamondGelMAX starter kit voor mooie gelnagels on the go

Ik draag eigenlijk altijd wel nagellak en kan er altijd maar slecht tegen als het gaat chippen. Gewone nagellak gebruik ik wel nog regelmatig omdat het makkelijk is (en ik er veel van heb, haha). Maar gel nagellak vind ik eigenlijk nog veel mooier en handiger, omdat het gelijk droog is. Maar het nadeel is natuurlijk weer dat je altijd een lamp nodig hebt (voor echte gel nagellak tenminste) en als het eenmaal los laat, je het vaak in hele grote stukken van je nagel af trekt. Gelukkig is ook daar een oplossing voor!

Ik kreeg laatst namelijk een mailtje met de vraag of ik de DiamondGelMAX starter kit wilde proberen. Een gel nagellak set om thuis gel nagellak mee aan te brengen. Maar dan met een handige penvormige verpakking, waar niet alleen de gel nagellak in zit maar ook een uv lampje om de nagellak mee uit te harden. Hoe handig is dat! In de kit vind je daarnaast een goede vijl en bokkepootjes om de nagels voor te kunnen bereiden op de gel nagellak. De gel nagellak werkt zonder basecoat of topcoat, dus je bent lekker snel klaar!

Als je de pen uit elkaar haalt heb je dus twee tools in 1: de gel nagellak en het lampje. De bedoeling is dat je eerst je nagels schoon en vetvrij maakt en je nagelriemen terug duwt met een bokkepootje. Daarna breng je een laagje aan van de gel nagellak en houd je het lampje ongeveer een minuut boven je nagel. Dan wordt de nagellak hard. Daarna kan je nog een laagje aanbrengen en het lampje er weer op houden. En klaar is Kees!

Ik moest in eerste instantie wel even wennen aan het kwastje van de nagellak. Het lijkt meer op een lipglosskwastje dan op een nagellak kwastje, en de gel nagellak is ook wat dikker dan gewone nagellak. Maar ik moet zeggen dat het wel heel precies werkt! Misschien iets minder snel dan een gewoon kwastje, maar met gel nagellak wil je ook voorkomen dat het op de nagelriemen komt. Even wennen dus, maar best een goede optie!

Ook het lampje werkt prima. Natuurlijk is het minder snel dan je hele hand in een grote lamp, maar het werkt wel goed en snel genoeg. En mij lijkt dit echt ideaal voor op vakantie of wanneer ik voor werk naar het buitenland moet. Bij eventuele chips of scheurtjes in de nagellak kan je het snel even fixen.

Ik ging trouwens voor de kleur Red Queen, die in het echt wat feller is dan ik had verwacht. Maar rood is wat mij betreft altijd goed. De dekking had van mij nog iets beter mogen zijn, al zie je dat vaker bij dit soort kleuren. De lamp kan je ook prima gebruiken met andere merken gel nagellak, mocht je zelf al wat kleurtjes hebben! Al ben ik ook met de gel nagellak blij, want hij blijft beter zitten dan gel nagellak van andere merken. En dat je er geen basecoat of topcoat voor nodig hebt maakt het een stuk sneller om aan te brengen. Verwijderen gaat trouwens zoals je bij elke gel nagellak doet: weken in een watje met remover met aceton, en daarna kan je de lak gemakkelijk verwijderen.

Al met al vind ik de DiamondGelMAX starter kit echt een uitkomst. Het lampje is ideaal voor onderweg en de nagellak zelf blijft goed zitten en is heel precies aan te brengen. De set kost €69,95 en is te bestellen via de officiële website.

2 Reacties

  1. Wat een schattig en apart setje!
    Maar ik denk dat dit niet echt iets voor mij is (ondanks dat het wel super schattig en handig voor onderweg is), maar met zo’n kwastje kan ik helemaal niet overweg en omdat ik vaak meerdere dingen gelijk doe terwijl mijn nagels uitharden is zo’n lampje dus ook niet bepaald ideaal. Maar misschien voor op vakantie is het wel een oplossing om eventuele chips bij te werken.. Ik ga hem zeker even onthouden:).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *