Wat ik in een week deed #25

Hmmm.. Ikea balletjes. Afgelopen week was een beetje een vreemde week, met veranderingen en hoogtepunten. Benieuwd wat ik zoal deed?

— Zaterdag —

Zaterdag vierden we de verjaardag van mijn vriend voor zijn familie, dus was het vooral taart eten en gezelligheid. ’s Ochtends hadden we nog wat tijd voor onszelf en ik ging lekker wat nieuwe dingen fotograferen, zoals de super schattige plantenstickers van AliExpress. Ik bakte ook nog koekjes, hmm! En ik was best matchy qua outfit en Apple Watch bandje, haha.

— Zondag —

Zondag deden we maar even een beetje rustig aan, al gingen we wel even naar Amsterdam omdat ik graag een printer wilde hebben voor thuis. Toch wel zo handig, niet alleen om plaatjes mee te printen voor in mijn bullet journal maar ook om mee te kunnen scannen. Ik ging uiteindelijk voor een betaalbare Canon printer. En natuurlijk hadden we nog wat lekkere taart over van de dag ervoor!

— Maandag & dinsdag —

Maandag en dinsdag was ik vooral druk aan het werk, dus maakte ik weinig foto’s. Het was mijn laatste week op het project en het was dan ook mijn taak om al mijn werk over te dragen aan een collega die het over gaat nemen. Wel gezellig! Tussendoor kleurde ik nog wat in mijn bullet journal (ik maakte een spread om mijn activiteit bij te houden), at ik sushi en probeerde ik mijn nieuwe printer te installeren, wat niet mee viel haha.

— Woensdag —

Op woensdag kon ik lekker thuis werken, super fijn! Soms kan ik daar echt van genieten. Even wat rust en tussendoor wat wasjes draaien. ’s Avonds ging ik met mama naar Ikea want ze wilde wat dingetjes kopen. We aten er ook gelijk avondeten en ik haalde m’n schatje even door de wasstraat, want ik vind die bij mijn ouders nog altijd het fijnst. Shiny!

— Donderdag & vrijdag —

Ook donderdag en vrijdag was ik vrij druk met werk, dus weinig foto’s. Vrijdag had ik bovendien een jaar verkering met m’n vriendje, hoera! We wilden uit eten gaan maar besloten dat heel verstandig pas zaterdag te doen, zodat het voor ons allebei wat rustiger zou zijn. Die foto’s komen dus nog. Vrijdagavond hebben we vooral lekker rustig aan gedaan en tv gekeken. Ook prima!

Ik start nog niet gelijk op een nieuw project, dus ik ben benieuwd wat ik de komende weken allemaal te doen krijg qua werk. Met een beetje geluk kan ik gewoon lekker rustig aan doen, haha. En mocht je deze week vakantie hebben: geniet ervan!!

3 Reacties

  1. Oh ik ben momenteel ook bezig met mijn nieuwe Bullet journal. Alleen ik heb mijn spreads aangepast. Iets rommeliger en drukker. Die plantjes stickers zien er super leuk uit zeg! En die sushi!! Looks good!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *