Wat ik in een week deed #24

Hmm, afgelopen week at en dronk ik een hoop lekkers haha. Natuurlijk was ik gewoon aan het werk, maar ik deed ook leuke dingen en kreeg leuke pakketjes in de brievenbus!

— Zaterdag —

Op zaterdag ging ik met m’n mama naar Alkmaar. Ik vind Alkmaar echt een super leuk stadje en vind het maar jammer dat het zo ver richting het Noorden ligt (voor mij dan). Helaas voelde ik mij zaterdag best een beetje ziekig en na een lunch en een paar winkels was ik er dan ook wel weer klaar mee. Wel kocht ik Tombows bij een kunstenaarswinkeltje! En ’s avonds aten we gezellig pizza bij mijn vriend, om m’n mama vervolgens weer op de trein terug naar huis te zetten.

— Zondag —

Op zondag deed ik dan ook lekker rustig aan om een beetje beter te worden. Ik at nog wat overgebleven pizza van de dag ervoor (hmmmm) en maakte ik mijn weekly spread voor de aankomende week. Met veel roze en hartjes, want valentijn!

— Maandag —

Op maandag was ik nog steeds niet echt de oude en dus werkte ik lekker rustig een dagje bij mijn vriend thuis. Tussendoor keken we natuurlijk het schaatsen en eind van de middag ging ik maar weer eens naar huis. Ik maakte een simpele pasta met onder andere spinazie en tomaatjes, super lekker! Ook kreeg ik een paar AliExpress pakketjes, waaronder deze super schattige pandastickers.

— Dinsdag —

Op dinsdag ging ik weer naar kantoor, al hoefde ik gelukkig niet zoveel te doen. Ik kon dan ook lekker aan de slag met de nieuwe Mildliners die ik ook nog binnen had gehad. Die vind ik, naast de Tombows, echt fijn! ’s Avonds probeerde ik ook nog wat nieuwe header dingen uit met mijn Tombows. Ik scoorde ook nog even snel een Valentijnskaart en ging voor het eerst sinds tijden lekker in bad.

— Woensdag —

Woensdag was het valentijn en bovendien mijn eerste valentijn samen met mijn vriendje! ’s Avonds ging ik dan ook zijn kant op om gezellig samen te eten. En hij had bloemen en chocolaatjes voor me gekocht – super lief!

— Donderdag —

Op donderdag ging ik nog even een dagje werken om ’s avonds weer terug te gaan naar het vriendje. Ik leefde me lekker uit in mijn bullet journal en ben echt super blij met mijn spread voor aankomende week! Ik had wat nieuwe washi tapes besteld en deed ook eindelijk wat met de stickers die ik een tijdje geleden had binnen gekregen. Heel anders dan de week ervoor, maar blauw is ook wel echt meer mijn ding dan rood.

— Vrijdag —

Afgelopen vrijdag was mijn vriend jarig en had ik een dagje vrij genomen van werk zodat we dat tenminste goed konden vieren! Hij is nog steeds niet helemaal de oude, maar we besloten er toch maar een zo leuk mogelijke dag van te maken. Overdag gingen we naar Bataviastad om te shoppen en ’s avonds uit eten bij La Cubanita. Heel gezellig!

Afgelopen weekend stond logischerwijs ook nog in het teken van zijn verjaardag en verder deden we lekker rustig aan. Ik ben nog steeds verkouden en hoop heel erg dat het deze week eindelijk over gaat..

6 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *