Wat ik in een week deed #23

Wat ik in een week deed? Ziek zijn voornamelijk, alweer! Zucht.. Maar als het halve kantoor uitgeschakeld is door de griep kan je ook niet anders verwachten, haha. Afgelopen week was ik lekker aan het hoesten en snipverkouden, maar ging ik wel stug door met werken. Wat ik verder deed?

— Zaterdag —

Zaterdag waren het vriendje en ik mega vroeg wakker en besloten we ook maar vroeg erop uit te gaan. Hij wilde graag kijken naar een nieuwe fiets en dus gingen we naar Heerhugowaard, waar aan 1 weg vier fietsenwinkels zitten. Genoeg keus dus haha! ’s Avonds hadden we een afstudeerborrel van een vriend van hem en dus leefde ik mij weer uit met de stijltang. Ik vind krullen met een stijltang veel makkelijker dan met een krultang!

— Zondag —

Zondag ging ik weer naar Heerhugowaard, maar dan om Lara te helpen! Ze wilde een kleine surprise party organiseren voor haar jarige vriendin en dus hielp ik even met opruimen, schoonmaken, boodschappen doen en een taart fabriceren. En niet voor niets, want ik mocht haar Apple Watch overkopen. Blij mee! ’s Avonds aten vriendje en ik een dikke omelet (hmm!) en speelden we Weet Ik Veel van de avond ervoor. Weer had ik een hoger cijfer dan het vriendje, hoera!

— Maandag & dinsdag —

Maandag had ik toch wel een beetje opstartproblemen en begon de verkoudheid goed toe te slaan. Dat zie je dan ook wel aan de hoeveelheid foto’s van die twee dagen, haha. Overdag was ik aan het werk en ’s avonds dook ik snel m’n bedje in. Ik schoot wel lekker op met mijn bullet journal!

— Woensdag —

Woensdag had ik een training op kantoor Den Haag, lekker dicht bij huis! In een gedeelte van Den Haag waar ik nog nooit was geweest, maar wat er met zonsopkomst wel erg mooi uit zag. De training was heel interessant en de gratis lunch heel fijn, haha. ’s Avonds ging ik nog even snel de stad in, maar de keelpijn had er weinig zin in. Wel vond ik New Balance sneakers bij TK Maxx, tof!

— Donderdag —

Op donderdag ging ik weer terug naar de klant en hield ik mij bezig met koffie halen en mailtjes tikken. ’s Ochtends deed ik een nieuw hoesje om mijn telefoon om ‘m vervolgens keihard op de stoep te laten vallen.. Oeps! Gelukkig deed het hoesje wel goed zijn werk, haha. ’s Avonds ging ik naar het vriendje en gingen we nog even langs de Action en de Kruidvat. Onder andere om keelpastilles en hoestdrank te halen, haha.

— Vrijdag —

Op vrijdag ging ik even mijn collega’s besmetten op kantoor, hmmm. Mijn collega was al helemaal in carnavalsstemming met zijn opvallende sjaal, haha. En ik mocht lekker kleuren! Voor een presentatie die hopelijk uiteindelijk zelfs een video wordt, dus dat was wel leuk om te doen. ’s Avonds was ik behoorlijk gesloopt en dus deden we lekker rustig aan.

Ik hoop dat ik deze week weer beter word, want dat hoesten vind ik maar irritant haha. Rustig aan doen dus! Hoe was jullie weekend? Al bevangen door de griep?

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *