Wat ik in een week deed #22

Daar zijn we weer met een verse diary! Afgelopen week was ik gelukkig weer beter en dus kon ik weer leuke dingen doen. En werken natuurlijk, want ook dat hoort er helaas bij.

— Zaterdag —

Zaterdag kwam Leslie gezellig naar Den Haag! Leslie is een oud-collega waar ik nog steeds graag mee om ga. Helaas zien we elkaar veel te weinig, maar gelukkig is het altijd weer gezellig! We aten lunch bij Jamey Bennett en gingen daarna lekker de stad in. Bij Pipoos vond ik ineens een heel schap vol Tombow stiften waar ik heel blij mee was. Ik wilde er namelijk al een paar en in het echt bekijken is toch makkelijker dan online bestellen. Ook kocht ik een heel tof glitterhoesje bij TK Maxx!

— Zondag —

Zondag waren vriendje en ik nog in Den Haag en kwamen zijn ouders gezellig op de koffie. Daarna gingen we zelf naar Rijswijk, want de Mediamarkt had nog steeds de BTW actie en ik kocht eindelijk een soundbar! Ik ging voor eentje van Samsung die ik verrassend goed vond klinken. Blij mee! Ook kochten we allebei een Gaastra trui en maakte ik mijn bullet journal gereed voor een nieuwe maand.

— Maandag & dinsdag —

Op maandag ging ik weer aan het werk en dat was wel weer even opstarten. Dat zie je ook wel, want in twee dagen tijd maakte ik blijkbaar maar drie foto’s en allemaal van eten, haha! Op maandagavond kwamen mijn ouders nog gezellig op bezoek en op dinsdagavond gingen we naar Haarlem omdat vriendje woensdag weer daar aan het werk moest.

— Woensdag —

Op woensdag werkte ik thuis bij het vriendje en kreeg ik tijdens een call een briefje onder mijn neus geschoven. Of ik even de was kon doen, haha. Thuiswerken vind ik soms wel fijn, niet alleen zodat ik een beetje door kan werken maar ook omdat ik dan eens wat daglicht zie. Kan ik tussendoor even wat mooie foto’s maken, haha!

— Donderdag —

Op donderdag was ik weer lekker aan het werk in Den Haag. Ik kocht na de lunch eens een andere notenmix, maar deze was echt smerig haha. En ik vond een best wel relevant plaatje. Collega’s, kijken jullie mee?

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik weer eens naar kantoor in Amsterdam en dat is altijd wel gezellig. Wel was het een drukke dag met veel meetings. Maar die in de ochtend begon met paaseitjes en stroopwafels, dus dat was prima! Ook had ik mijn voortgangsgesprek en gelukkig is alles oké en zijn ze nog steeds tevreden over mij. ’s Avonds liet mijn vriendje mij voor het eerst dubbeldekkers eten – een wrap met een taco erin. Best lekker!

Hoe was jullie weekend?

9 Reacties

  1. Lekker paaseitjes 😍 Grappig die dubbeldekkers, had er nog nooit van gehoord maar lijkt me ook niet zo lekker eigenlijk! Fijne week weer!:)

  2. Wat ziet je bullet journal er leuk uit! Die truth potato spreekt wel echt de waarheid, haha. Oeeh, die dubbeldekkers! Toevallig ga ik die eten vanavond <3 Nu al zin in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *