Skincaring – wat ik op dit moment gebruik

Ik vind het heerlijk om nieuwe skincare dingen uit te proberen, al moet ik met mijn gevoelige huid wel erg oppassen. Lang was ik groot fan van Kiehl’s en dat ben ik nog steeds, al is het merk wat prijzig. Langzaamaan ben ik dan ook producten aan het vervangen met andere opties. En misschien is het ook wel om weer eens andere dingen uit te proberen!

Zo val ik steeds meer voor de producten van Kruidvat eigen merk. Lekker betaalbaar, en er zijn steeds meer producten zonder parfum en andere vervelende stofjes. Daar kunnen ze bij andere merken nog wat van leren! Inmiddels gebruik ik dan zowel make-up remover als een facewash van dit merk. Ik vind wel de Kiehl’s Ultra Facial Cleanser nog steeds het fijnst, maar de pompverpakking van die van Kruidvat vind ik eerlijk gezegd echt top.

De 2-fasen make-up remover vind ik perfect voor mijn waterproof mascara. Ook vind ik ‘m niet te vet, dus je gaat er niet wazig door zien. Voor de rest van mijn make-up gebruik ik graag het frisse Micellair Water, ook om de make-up remover weg te vegen.

Qua verzorging gebruik ik op dit moment echt weinig. De Ultra Facial Cream van Kiehl’s is en blijft favoriet. Een hele neutrale, zachte en niet te vette crème die ook goed werkt onder make-up. Wel merkte ik dat ik door de winterse temperaturen een droger huidje krijg, en dus ging ik op zoek naar een fijn serum.

The Body Shop verkoopt niet meer het Vitamin E serum, sad! Die vond ik echt enorm fijn. En dus ging ik maar eens voor iets anders. Het werd de Skin Boost Instant Smoother uit de Vitamin C lijn. Eerlijk gezegd vind ik vooral de geur echt heerlijk, maar hij werkt ook fijn onder foundation. Het zit een beetje tussen serum en primer in, en er zitten hele subtiele glittertjes in.

Kruidvat heeft recentelijk een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk de Derma Sensitive lijn in de Skin Science serie. Ik heb een dagcrème en een serum gekocht uit de lijn en die ga ik dus ook proberen! Hopelijk zijn ze fijn, want qua prijs is het een stuk voordeliger dan mijn huidige favorieten.

Ik ben blij dat ik eindelijk basic producten heb gevonden die goed werken en mijn gevoelige huid rustig houden. Ik ben enorm benieuwd naar de nieuwe Kruidvat producten en hoop op het beste! En ach, anders blijf ik lekker bij Kiehl’s. Ik gebruik overigens ook sporadisch een maskertje van Kiehl’s of de Tea Tree olie van The Body shop, als mijn huid echt heel erg van slag is. Maar maskertjes doe ik echt veel te weinig, haha!

Welke producten zijn onmisbaar in jouw routine?

12 Reacties

  1. Fijn dat de kruidvat producten tegenwoordig betere stoffen erin hebben, ik ga eens een kijkje nemen. Heb zondag nog heel erg staan twijfelen bij het kiehls schap in de bijenkorf maar vind het echt wel heel duur 😮

  2. Ik ben echt slecht in het bijhouden van een skincare routine, dus een beetje inspiratie op z’n tijd kan geen kwaad voor mij 😉 Ik wil heel graag nog een paar producten van de Kruidvat Originals-lijn uittesten!

  3. Kruidvat heeft inderdaad hele fijne producten, ik gebruik onder andere rozenwater en een huidolie van hen! Ik ben ook benieuwd naar die nieuwe lijn.

  4. Ik zweer echt bij RoC Hydra+ met SPF15 er in. Die hydrateert mijn droge huid zonder zo’n vies vettig laagje achter te laten. Ik heb afgelopen tijd nog wat andere producten geprobeerd, maar hier kom ik toch altijd weer bij terug.
    De rozencrème light van Dr. Hauschka vind ik ook fijn, maar die smeert toch niet zo makkelijk als de Hydra+.

  5. Leuk artikel! Ik ben op zoek naar een vervanger van Kiehl’s Midnight Recovery concentrate! Ook zulk duur spul, maar het is zo fijn nu met de kou! Ik ga ook eens bij Kruidvat kijken, misschien hebben ze ook een gezichtsolie die goed werkt.

  6. Ik gebruik vrij weinig huidverzorgingsproducten. Van kruidvat gebruik ik de tea tree olie en de reinigingslotion ook van de tea tree lijn. Verder gebruik ik een speciaal make-up remover doekje waar je alleen water voor nodig hebt! Zeker een aanrader. En heel soms kokosolie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *