5x mijn favoriete Bullet Journal Instagram accounts

Nog steeds ben ik heel content met mijn Bullet Journal. Ik vind het een enorm fijne manier om te plannen en ik vind het ook heel leuk dat je je “agenda” zo kunt indelen dat hij perfect bij je past. Soms focus ik meer op werk en soms juist weer meer op bijvoorbeeld bloggen. Die flexibiliteit kun je er prima in kwijt. En natuurlijk is er meer dan genoeg inspiratie te vinden op het internet. Mijn favoriete Bullet Journal accounts?

Amandarachdoodles

Amanda kan je denk ik best de queen van de online Bullet Journal wereld noemen. Haar YouTube kanaal is een gigantisch succes, maar ik vind haar Instagram account ook een fijne inspiratiebron! Ook houdt ze hier geregeld livestreams waarbij ze je nog meer inspiratie geeft. Haar style is niet altijd mijn ding (ik hou heel erg van minimalisme), maar ze heeft altijd leuke opvulpagina’s en ook haar weekly spreads vind ik mooi!

Penpapersoul

En als we het dan hebben over minimalistische spreads, dan vind ik dit account dus echt PERFECT! De spreads van Lavennz vind ik echt prachtig. Simpel, rustig, en toch kleurrijk. Ook deelt ze vaak leuke ideeën voor nieuwe pagina’s, trackers en overzichten.

Helenesjournal

Ook Helene deelt veel minimalistische spreads en is dus ook grote favoriet bij mij! Wel post ze veel in het Duits, maar ik vind het alsnog prima te begrijpen (en dat met een gemiddelde van een 4 op de middelbare #oeps). Helene gebruikt alleen maar zwart en goud voor haar bullet journal, met een heel mooi resultaat!

Archerandolive

Op dit account vind je maar weinig echte Bullet Journal spreads, maar toch wil ik ‘m wel delen. Je vindt er namelijk wel prachtige illustraties die ook perfect kunnen zijn voor het opfleuren van je Bullet Journal. Ik vind de vormgeving van en het kleurgebruik in de illustraties echt heel mooi! Zelf ben ik echt een kluns als het aankomt op schilderen en dus zie je dit soort dingen niet zo snel terug in mijn Bullet Journal. Maar inspirerend, dat is het zeker!

Bullet.journals

Het lijstje wil ik afsluiten met een verzamelaccount. Daar zijn er een hoop van op Instagram en ik vind dat altijd een super leuke manier om nieuwe accounts te ontdekken. Op dit account vind je onder andere spreads die heel anders zijn dan hoe ik mijn Bullet Journal gebruik – het zijn haast meer een soort diaries. Maar ik vind dat best wel tof om te zien! En natuurlijk staan er ook genoeg “normale” spreads tussen.

En nu nog een stukje schaamteloze zelfpromotie (sorry). Ik heb een nieuw Instagram account aangemaakt naast mijn gewone account, waar ik al mijn eigen Bullet Journal creaties kan delen. Niet dat ik ooit zo goed word als de mensen hierboven, maar ik vind het wel fijn om dat gescheiden te houden. Benieuwd? Je vindt mijn account hier!

Volg jij al een van deze accounts?

5 Reacties

  1. echt kleine kunstwerkjes!! Zo gaaf hoe mensen zo iets moois kunnen maken van een planner 🙂 Ik kende Amanda’s account al, maar de anderen zijn nieuw voor mij!

  2. Jahoor, een volger er bij.
    Zelf doe ik niet aan bujo, ben niet zo creatief.. maar kan er altijd zo van genieten om het te zien.
    Zelf volg ik CreaChick, anders dan wat jij graag volgt, maar zo mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *