Wat ik in een week deed #21

Nou, ik kan je alvast vertellen dat ik niet zo veel deed. Het overgrote deel van de week was ik namelijk ziek.. Meh! Ik haat ziek zijn en vond het ook echt weer ellendig. Gelukkig voel ik mij wel weer beter en ik heb wel wat foto’s van afgelopen week. Dus toch nog een diary!

— Zaterdag —


Zaterdag gingen we op babybezoek, want mijn vriend heeft er een neefje bij! Heel schattig, al wil ik er voorlopig nog niet aan denken haha. We aten natuurlijk een beschuitje met muisjes en het neefje ging ook nog even bij mijn vriend op schoot. Ook gingen we naar Amstelveen om te kijken of de Bijenkorf nog wat leuks in de sale had. ’s Avonds speelden we fanatiek mee met Weet Ik Veel op tv. En ik had hoger dan het vriendje, hoera!

— Zondag —


Zondag besloten we een wandelingetje te maken in de buurt en we gingen naar Beeckestijn, wat eigenlijk een groot landhuis met een gigantische tuin is. Best mooi! We dronken er ook een kopje koffie en daarna gingen we nog een keer naar Amstelveen, want vriendje wilde nog iets in de sale kopen. Maar ja, dat was inmiddels al uitverkocht. Ook hees hij mij in een Ajax shirt, wat ik toch niet zo’n goed idee vond. Maar ach, ze wonnen wel.

’s Avonds aten we lekker simpel en ik ging voor de pompoenburgers. En ik weet niet of het door die burgers is gekomen of door de heersende buikgriep, maar ’s nachts werd ik dus ziek. Meh!

— Maandag t/m woensdag —Maandag tot en met woensdag lag ik dan ook voor pampus in bed, afgewisseld met bezoekjes aan het toilet. Niet zo best. Als ik niet opgerold in bed lag, vermaakte ik me met de Sims en lezen. Woensdag kon ik eindelijk voor het eerst weer een beetje eten zonder instant buikpijn. Cracottes met kaas zijn dan mijn favoriet!

— Donderdag —


Donderdag voelde ik mij gelukkig al wel weer iets beter en was de ergste buikpijn weg. Ik voelde me wel nog super slap en moe, maar probeerde ’s ochtends een beetje te werken. ’s Middags hadden we de bezichtiging in Haarlem, maar helaas viel het appartement zelf erg tegen. Het gebouw en de wijk waren wel erg leuk, dus hopelijk komt er vanzelf een andere vrij! M’n mama was naar Haarlem gekomen om mee te gaan naar de bezichtiging en ’s avonds gingen we gezellig uit eten. Gelukkig viel de pasta wel goed en hij was heel lekker!

— Vrijdag —
Ook vrijdag ging ik ’s ochtends nog even aan de slag en deed ik daarna rustig aan. Al gingen we wel even naar de Mediamarkt, want er was een BTW actie en vriendje wilde een e-reader. Ik wil graag nog een soundbar maar durfde niet zomaar te beslissen. Daarna gingen we naar mijn appartement in Den Haag en had ik eindelijk de Mildliners binnen die ik op AliExpress had besteld! Ik ging er ’s avonds gelijk mee aan de slag en vind ze erg fijn voor m’n Bullet Journal.

Vandaag ga ik weer volle bak aan het werk, wat toch ook wel weer fijn is. Na een paar dagen gaat het ziek zijn echt vervelen haha. Hopelijk hebben jullie een leuk weekend gehad!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *