Wat ik in een week deed #19

Oh jongens, is het alweer tijd voor vakantie? Na een week werken duurt een weekend echt weer veel te kort, haha. Afgelopen week moest ik echt weer even inkomen..

— Zaterdag —

Maar gelukkig had ik eerst nog even twee dagen weekend! Op zaterdag deden we rustig aan na alle drukte van de dagen ervoor. Lekker gamen, boodschapjes doen, boekje lezen, bloggen. Ook besloten we nog een nachtje in Den Haag te blijven en pas zondag terug te gaan. Wel zo fijn!

— Zondag —

Op zondag gingen we eerst even naar de Makro in Delft. Mijn mama wilde een bepaald soort koffie hebben die ze niet in de supermarkt verkopen, maar bij de Makro hadden ze het gelukkig wel. Inslaan dus! En mocht je interesse hebben in een bananenpak, dat hebben ze ook. Daarna gingen we terug naar Haarlem en maakten we lekker ongezond pizza. Nomnom!

— Maandag —

En toen was het weer tijd om te gaan werken. Iets meer ritme vind ik wel fijn na drie weken vakantie en ik besloot ook weer wat gezonder te eten na alle oliebollen, taartjes en ander feestdagenvoer. Lekker veel salade dus!

— Dinsdag —

Op dinsdag begon ik de dag met een smoothie in mijn nieuwe Dopper! We mochten dit jaar weer kiezen wat we wilden als kerstpakket en ik ging onder andere voor de metalen dopper. Die is echt perfect voor smoothies! ’s Avonds haalde ik een Apple Airport op die ’t vriendje op marktplaats scoorde, in de hoop dat mijn internet thuis er beter van gaat worden. En ik at overduidelijk even geen sla. Love bamischijven!

— Woensdag —

Woensdag mocht ik een dagje thuiswerken en dat vind ik toch altijd wel fijn. Al was het maar omdat ik dan tussendoor even wat wasjes kan draaien, haha. ’s Avonds besloot ik naar mijn ouders te gaan en daarna met mama naar Ikea. Ik wilde wat kratjes voor in mijn nieuwe stellingkast, dus die kocht ik! Ook at ik twee favoriete dingen: de pastasalade van de Appie en de tiramisu van de Ikea.

— Donderdag —

Donderdag was schijnbaar geen boeiende dag, want ik heb alleen een foto van mijn avondeten. Maar ach, het was wel lekker ;).

— Vrijdag —

Op vrijdag ging ik eerst naar kantoor om te werken en daarna weer terug naar ’t vriendje. We gingen even snel naar de Ikea om een schoenenrekje te kopen voor bij mijn vriend. Het eindigde echter met ook nog een bezoek aan de Action, de opticien en een hapje eten in Overveen. Mijn diner cheque moest op en dus gingen we lekker luxe snackbarhappen bij Lokaal 72. Aanrader! En spoiler: op zondag gingen we nóg een keer naar de Ikea om een lamp te kopen. Haha, ik kan er wel blijven wonen eigenlijk.

Hoe was jullie weekend?

7 Reacties

    1. Haha, ik ook! Tot nu toe vind ik het boek heel leuk geschreven en met veel herkenbare struggles. Maar ik ben nog niet eens halverwege, dus ik ga snel weer verder lezen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *