Wat ik in een week deed #18

Na drie weken vakantie is het weer tijd om aan het werk te gaan… En nee, ik heb niet bepaald zin erin, haha! Gelukkig had ik afgelopen week nog wel vrij en deed ik een boel leuke dingen. Benieuwd wat dat zoal was?

— Zaterdag —

Zaterdag gingen het vriendje en ik naar IJmuiden om bij een fietsenwinkel te kijken. Hij wil graag een elektrische fiets maar vindt het wel een behoorlijke investering, dus daar gaat hij nog even rustig over nadenken. We kochten ook wat nieuwe spelletjes voor de PlayStation en mijn favoriete kerstkoekjes! ’s Avonds maakten we pizza in onze nieuwe schaal, maar zoals je kunt zien was het meer een boterham haha. Gelukkig hebben we inmiddels twee schalen zodat we twee dunne pizza’s kunnen gaan maken.

— Zondag —

Zondag was het oudjaarsdag en omdat mijn vriend nog steeds ziek is en niet zoveel kan hebben, gingen we lekker rustig oud & nieuw vieren bij zijn ouders waar familie was. We begonnen de dag wel met een gezonde smoothie in onze nieuwe kerstmokken! En ik krulde mijn haar weer, deze keer met de stijltang. Vind ik nog steeds een stuk makkelijker dan met zo’n krultang.

— Maandag —

Maandag begonnen we de dag wat later aangezien we niet heel vroeg in bed lagen. Vriendje wilde graag even alle vuuwerktroep van zijn mooie auto af wassen, dus dat deden we! ’s Avonds aten we lekker slecht patatjes en overgebleven oliebollen. Ook speelden we samen wat spelletjes. Monopoly duurde ons wel te lang haha, na een half uurtje gingen we maar over op andere spelletjes.

— Dinsdag —

Op dinsdag gingen we naar mijn appartement in Den Haag, maar daarvoor gingen we nog even naar Haarlem voor wat inkopen. Bij de Blokker vonden we Joseph Joseph keukentools voor wel hele goede prijzen! Ik ging voor de grijze set die normaal ruim 30 euro kost. Verder aten we goed veel spinazie en begon ik met project appartement opruimen, want twee dagen later zat mijn huis vol visite!

— Woensdag —

Op woensdag gingen vriendje en ik romantisch samen naar de kapper en zagen we er allebei dus weer fris en fruitig uit. We kregen zelfs allebei een flesje cava mee, haha. ’s Avonds ging ik voor een lekkere salade. Ik had nog een vegaburger over die er bovenop ging, super lekker!

— Donderdag —

Op donderdag was ik jarig, hoera! Ik werd 27 en vierde het met mijn ouders en broer en de ouders van mijn vriend (en ja, hij was er ook bij). Ik kreeg een hoop leuke cadeautjes die je hier al hebt kunnen zien!

— Vrijdag —

Op vrijdag wilden we rustig aan doen, maar toch gingen we even naar Ikea. Ik had twee nieuwe kastjes nodig en zoals altijd kwamen we met  nog veel meer troep thuis, haha. Ik heb nu een extra rek in mijn keuken en in mijn slaapkamer een kastje voor de tv. Hoera!

Hoe was jouw oud & nieuw?

9 Reacties

  1. Wat zat je haar leuk op je verjaardag! En wat een goede aanbieding van de blokker, van de week maar eens langs om te kijken of het hier ook geldt. Mijn oud en nieuw was lekker rustig met spelletjes en veel eten 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *