Wat ik in een week deed #17

Welkom in 2018! Hopelijk hebben jullie een veilige en gezellige jaarwisseling gehad. Ik weet het nog niet, want ik tik dit op 31 december haha! Benieuwd wat ik de afgelopen week deed?

— Zaterdag —

Zaterdag waren we nog in mijn huisje in Den Haag en deden we lekker rustig aan. Vriendje leefde zich uit op mijn Playstation en ’s avonds aten we lekker makkelijk.

— Zondag —

Op zondag gingen we naar mijn ouders voor kerst, want die gaan gewoon op vakantie op eerste kerstdag haha! Ik gebruikte eindelijk weer eens wat van mijn dure oogschaduw en krulde mijn haar, en zag er dan ook uit als een Kerstengel (zeker met zo’n filtertje). Verder heb ik geen foto’s van kerst bij mijn ouders, dus het was geslaagd en gezellig ;). Ik kreeg van mijn ouders een nieuwe elektrische tandenborstel waar ik heel blij mee was!

— Maandag —

Op eerste kerstdag waren mijn vriend en ik lekker samen en gingen we terug naar zijn huis. ’s Avonds gingen we soort van gourmetten (en dat kan ook prima met vega vleesjes). Van mijn vriendje kreeg ik een melkopschuimer zodat ik ook bij hem lekker cappuccino kan drinken. Lief!

— Dinsdag —

Op dinsdag gingen we eind van de middag naar de ouders van mijn vriend, maar ’s ochtends gingen we eerst even naar Amstelveen. Want sale!! Nog voor openingstijd stonden we voor de Bijenkorf, wat eigenlijk wel een beetje beschamend was haha. Ik kocht onder andere twee kwastensets van RealTechniques met 30% korting en ’t vriendje vond eindelijk een mooie jas. En we kochten nog een kerstcadeautje voor elkaar, namelijk Blond Amsterdam kerstmokken.

— Woensdag —

Woensdag ging ik met het vriendje nog even naar Hoofddorp, want hij wilde graag bij de Mediamarkt naar wat nieuwe dingen kijken. Ik vond er nog zo’n Nintendo Classic Mini, maar kocht ‘m uiteindelijk toch maar niet. We probeerden nog de nieuwe McFlurry Tiramisu (niet zo lekker als verwacht) en daarna pakte ik snel m’n spullen in om Lara op te halen! We vierden namelijk samen derde kerstdag in Den Haag en kozen dan ook voor sushi als avondmaaltje, haha. Ik kreeg van Lara nieuwe Tombow stiften voor mijn bullet journal, lief!

— Donderdag —

Op donderdag ging ik met Laartje de stad in om te shoppen. Ik slaagde goed bij Lush (shoplog hier!) en eigenlijk waren we verder wel vrij snel uitgewinkeld. Lara ging weer terug naar huis en ik ging heel slecht Airfryer eten maken.

— Vrijdag —

Op vrijdag ging ik met Vera lunchen in Rotterdam. Vera en ik zijn op hetzelfde moment gestart op het werk, maar ze heeft nu een nieuwe baan gevonden en dus was het wel even tijd voor een fatsoenlijke afscheidslunch. We gingen #healthy lunchen bij SUE en daarna nog even de Bijenkorf in. Ik zag geweldige tassen en kocht toch maar geen van beiden, helaas! ’s Avonds ging ik weer terug naar het vriendje, die heel lief ging koken. En we speelden eindelijk weer eens een spelletje! Dit keer werd het een bijzondere versie van Monopoly.

Aankomende week heb ik nog vakantie en ik ben 4 januari jarig, dus nog wel wat drukke dagen voor de boeg. Hopelijk mogen jullie ook nog even genieten van vakantie, of lekker aan de slag in het nieuwe jaar!

5 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *