Ik was jarig en kreeg…

Hiep hoera, ik was donderdag jarig! Ik werd 27 jaar #help #stopdetijd en nodigde op de dag zelf voornamelijk familie uit. Voor het eerst sinds tijden was ik vrij op mijn verjaardag en dat was wel top! Misschien dat ik het later nog voor vrienden ga vieren, maar voorlopig nog niet haha. Ik ben goed verwend en het was een hele gezellige dag! Benieuwd wat voor super leuke (vind ik dan) cadeautjes heb gekregen?

Van het vriendje wilde ik graag een mooi, subtiel armbandje en ik kwam uit bij het merk Heart To Get. Dit merk verkoopt hele subtiele armbandjes in goud en zilver, naast andere sieraden, en dat was precies wat ik zocht! Ik koos voor dit schattige hartje en ik ben er heel blij mee.

De ouders van mijn vriend hebben me ook veel teveel verwend haha! Ik kreeg eerder al een Nutribullet van ze, een hele goede blender voor smoothies en andere gezonde dingen. Die wilde ik al heel lang, dus dat was een hele fijne verrassing! Maar ook op mijn verjaardag zelf kreeg ik nog iets, of eigenlijk mijn vriend en ik samen. Bordjes en bekertjes voor het kamperen!

Van mijn eigen ouders kreeg ik een set met opscheplepels en spatels van Joseph Joseph, mijn favo keukenmerk. Eindelijk eens die stomme Ikea dingen vervangen, haha! Ook wilde ik graag twee boeken hebben, namelijk Fuck The Quarterlife Crisis van Femke Kamps en Snap van Anki Wijnen. Ik ben naar allebei heel erg benieuwd!

Van mijn broer kreeg ik weer eens een lange iPhone kabel, want de vorige was na een jaar al versleten haha. Wel zo handig!

Ook kreeg ik van mijn mama dit schilderij, wat zij zelf heeft gemaakt. Dit is het uitzicht vanaf mijn voordeur (en dan een creatieve versie ervan). Een leuke herinnering aan mijn woning en natuurlijk extra speciaal omdat het van mijn mama is!

En nu ben ik blij dat alle feestdagen en al het slechte eten achter de rug is, haha. Tijd om veel gezonde smoothies te maken met mijn nieuwe blender!

8 Reacties

  1. Vooral dat schilderij vind ik heel erg leuk. Daar moet veel tijd hebben ingezeten en is echt zo persoonlijk. Dat maakt voor mij een cadeautje altijd extra speciaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *