Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie

Hmmm, Kneipp is en blijft een van mijn favoriete merken voor zachte, verzorgende en lekker ruikende producten. De douche foams heb ik al regelmatig opnieuw gekocht. Als er een pakketje van dit merk op de deurmat valt, ben ik dan ook heel erg blij! Laatst ontving ik een nieuwe handcrème en ik probeerde ‘m uit.


De Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie is qua product niet nieuw, maar qua geur wel. Kneipp zegt er zelf het volgende over:

“Kneipp Handcrème Seconde Abrikozenmelk is een intensief verzorgende handcrème en nagelriemverzorging. De handcrème trekt snel in. Met waardevol abrikozenmelkextract en marulaolie voor zijdezachte handen en verzorgde nagelriemen.”

De geur vind ik zelf heerlijk, lekker zoet en na het insmeren gelukkig wel subtiel. Ik heb al eens een handcrème van Kneipp gehad en was er qua verzorging destijds al van onder de indruk, en nu nog steeds. De handcrème trekt snel in en laat een verzorgend maar niet al te vet laagje achter. Hij is niet alleen geschikt voor de handen maar ook voor de nagelriemen, dus die kan je gelijk meepakken. De handcrème bevat geen conserveringsmiddelen en geen paraffine, siliconen en minerale oliën. Wel zo fijn!

De Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie is wat mij betreft dus zeker het proberen waard. Er zijn overigens ook nog andere geuren te koop, mocht je niet zo van abrikozen houden. De handcrème kost €6,49 voor 75ml (maar let zeker op de aanbiedingen!) en koop je onder andere bij Kruidvat en Etos.

4 Reacties

  1. Ik vond de geur eerst een beetje zurig door de abrikoos en daardoor niet lekker, maar inmiddels ben ik eraan gewend. Hij verzorgt je handen echt mega goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *