Huidpijn – Saskia Noort

Huidpijn was overal. Nee, niet bij mij, maar ik zag overal reclames opduiken voor dit boek. Ik begon in het luisterboek op Storytel, maar vond de voorleesstem niet prettig (sorry not sorry) en koos er dus voor om het boek maar in papieren versie te kopen. En te lezen natuurlijk, dus ik kan jullie er alles over vertellen!


Saskia Noort heeft al veel bestsellers geschreven, maar Huidpijn was mijn eerste ervaring met haar boeken. Huidpijn gaat over Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Haar leven lijkt een aaneenschakeling van successen, maar ze valt in een diep gat nadat de liefde van haar leven haar lijkt te gaan verlaten. Haar successen, haar kinderwens en haar imago voor het Nederlandse publiek lopen gevaar.

Toen ik het boek las, had ik het beeld voor me van een Linda de Mol achtige vrouw die haar carrière in ziet storten. Niet helemaal terecht hoor – ik hoop dat Linda niet dit soort drama mee heeft gemaakt, haha! Meeslepend is het verhaal in ieder geval en ik heb het dan ook met veel plezier gelezen. Verwacht geen hoogstaande literatuur, en verwacht ook een beetje voorspelbaarheid. Ik vond het vooral een “easy read”. Het verhaal leest lekker weg en het boek heb je vrij snel uit!

Huidpijn van Saskia Noort kan je onder andere bestellen bij bol.com voor €12,50. Een perfect boek voor bijvoorbeeld op vakantie!

3 Reacties

  1. Leuke boekreview om te lezen! Zelf heb ik deze nog niet gelezen, maar wil hem wel gaan aanschaffen. Goede reminder om hem nu maar gewoon te gaan bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *