Essie Fiji, Udon Know Me & Getting Groovy

Essie is liefde en dus koop ik, ondanks drie lades vol nagellak, nog steeds af en toe een nieuw kleurtje. Essie blijft bij mij het beste zitten en ik vind de ronde kwastjes super lekker smeren. Laatst kocht ik drie nieuwe kleurtjes die ik graag wil laten zien!

Allereerst kocht ik Fiji, wat volgens mij wel een klassieker is van Essie. Dit hele lichtroze, bijna melk-achtige kleurtje staat heel verzorgd en vind ik prachtig! Ook dekt hij na twee laagjes eigenlijk al prima. Dat is voor zo’n kleurtje niet slecht! Ik vind dit een ideaal kleurtje voor naar het werk maar ook bijvoorbeeld voor vakanties, omdat een kleine chip niet zo snel opvalt. Hoef je tenminste niet gelijk weer te lakken.

Udon Know Me plukte ik samen met Getting Groovy uit de Essie bak bij Big Bazar. Daar kan je vaak heel goedkoop Essie nagellakjes scoren en regelmatig zitten er wel leuke kleurtjes bij! Ik koos voor Udon Know Me, niet het meest spannende kleurtje maar wel eentje die ik er graag bij pak. Hij dekt perfect na twee laagjes. Hij is blauw, maar niet zo fel dat het afsteekt tegen mijn lichte huidkleur. Ook blij mee!

Als laatste scoorde ik Getting Groovy, een gouden metallic lak. Logischerwijs kocht ik deze voor de feestdagen en ik had ‘m dan ook met de kerst op! Ook dit kleurtje dekt perfect na twee laagjes en lakt fijn. Wel vind ik ‘m bij mijn handen niet zo mooi staan, maar dit soort kleuren staan mij sowieso matig. Ach, feestelijk was het wel.

Het meest blij ben ik met Fiji, maar ze hebben allemaal wel wat! Essie nagellak kan je onder andere kopen bij Etos en Kruidvat voor €10 per flesje, of goedkoper scoren bij Big Bazar.

Welke kleur vind jij het mooist?

13 Reacties

  1. Hihi ik ben ook groot nagellak liefhebber en kan het ook niet laten om, ondanks mijn stash, toch lakjes te blijven kopen. Love it too much <3 haha. Vooral de 1e en 3e van jouw lakjes zijn favoriet 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *