Een glittertas van AliExpress

Dat ik van mooie tassen houd was je wellicht al opgevallen. Maar elke keer een dure designertas kopen zit er helaas niet altijd in. Gelukkig is er dan ook de wondere wereld van AliExpress, waar je goedkope tassen kunt scoren die vaak ook nog eens designer-inspired zijn. Ideaal als je twijfelt over een bepaald model tas en er niet gelijk een fortuin voor wilt neerleggen. Of als je de echte versie gewoon veel te duur vindt, haha!

Zo bestelde ik een tijdje geleden deze Chanel-inspired tas met een hoop steentjes erop, voor zo’n €20. Hij stond al een hele tijd op mijn wishlist en ik twijfelde wel een beetje. Maar voor dat geld moet het wel kunnen. En ik was blij verrast toen ik de tas binnen kreeg!

De tas is stevig en ook de steentjes zitten er stevig op, dus die raak je niet zomaar kwijt. Ik had al zo’n model tas die na veel gebruik helaas kapot is gegaan en ik vond de vorm echt ideaal. Er past voldoende in, zelfs mijn kleine camera, en door de losse ketting kan je ‘m zowel kort als cross-body dragen. Aan de achterzijde zit nog een klein vakje waar je bijvoorbeeld je ov-kaart in zou kunnen doen. De binnenkant is van glad rood materiaal gemaakt.

Ik vind de tas super mooi en ook nog eens best praktisch. Al was het maar omdat mijn iPhone 8 Plus er tenminste moeiteloos in past, haha! De tas is hier te bestellen op AliExpress en is er ook nog in andere kleuren. Je kunt met onder andere iDeal betalen en zolang je onder de €22 blijft, hoef je niet bang te zijn voor extra kosten (invoerrechten en BTW).

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

10 Reacties

  1. So sparkelyyy!! En super fijn dat vakje aan de achterkant. Oh en ook dat niet de hele achterkant met glitters is, dat kan nog wel eens schuren met je kleding namelijk.. not nice. Dus dit is een leuke aankoop jaa!

    1. Geen glitters aan de achterkant vind ik ook wel fijn ja, haha! En de steentjes zijn vrij vlak, dat scheelt ook enorm. Ik heb nog een andere glittertas en daar blijven altijd pluisjes van mijn sjaal aan hangen :(.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *