5x Inspirerende (blogger) blogposts

Als blogger is het niet zo gek dat je regelmatig bij je collega’s kijkt waar zij mee bezig zijn. En ik vind het altijd fijn om leuke, inspirerende blogposts te lezen. Over het bloggen bijvoorbeeld, of meer over de persoon achter de blog. Een kijkje in de keuken, maar dan anders! Ik verzamelde de 5 leukste en/of beste posts die ik de afgelopen tijd heb gelezen.

Zo maak je een Self Care journal

Iris van Ik Ben Iris Niet is denk ik wel een van mijn favo lifestyle/groene dingen blogger. En dat ze op de hele bullet journal trend in ging door zelf een self care journal te maken, maakte mij alleen nog maar meer enthousiast! Sowieso vind ik het best fijn dat het hele taboe rondom je mentale gezondheid en gesteldheid wat minder begint te worden. Want iedereen heeft leuke periodes en shitty periodes in het leven. Iris maakte dan ook een self care journal om er zelfs tijdens shitty periodes toch het beste van te maken. Een planner, maar dan voor je eigen gezondheid.

Wat heb je nodig als blogger?

Bloggen wordt misschien aangemerkt als zijnde over, dood, en niet meer interessant. Maar ik denk dat Desirée een van de bloggers is die aan weet te tonen dat er voor blogs nog een toekomst is. Ze blogt ook regelmatig over wat er nou eigenlijk bij komt kijken, zowel voor een hobbyblogger als voor de zakelijke blogger. Vind ik echt super interessant om te lezen! Wat je nodig hebt als blogger is dan ook een goed startpunt om vanaf daar steeds meer te weten te komen over het bloggen.

Ik hoef even geen girlboss meer te zijn

Best jaloers ben ik op de successen (en de looks) van Jennie, die naast een succesvolle blog ook nog een webshop, flexwerkplek en een influencer netwerk runde. Maar ik vind het ook bijzonder goed dat ze dit jaar een stapje terug durft te doen. Gewoon een baantje bij een sapbar combineren met reizen en freelance opdrachten. Ik vind het enorm knap dat je zo’n stap durft te nemen!

Mijn onzekerheden als blogger

Aranka is denk ik wel de meest nuchtere blogger die ik ken en ik lees haar blog nog steeds met heel veel plezier! Ook vind ik het leuk dat ze regelmatig wat persoonlijke artikelen maakt. Zoals over haar onzekerheden als blogger (herkenbaar!), maar ook over dat haar keuze om fulltime te gaan bloggen misschien niet de beste was. En mocht je van de old school beauty reviews houden, dan ben je ook aan het goede adres bij Aranka!

iPhone als mijn HQ – mijn blog systeem

Deze blogpost van Lisha is mijn laatste favoriet. In deze moderne tijden kan je telefoon steeds meer en ik merk ook dat ik voor het bloggen steeds meer op mijn telefoon doe. Lisha laat dan ook zien hoe ze bijna alles voor haar blog op haar telefoon doet. Niet alleen plannen, maar ook inspiratie vergaren en foto’s bewerken. Groot voordeel is dat je die telefoon zo’n beetje altijd bij je hebt, en je laptop vast niet.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie uit deze blogposts kunnen halen!

6 Reacties

  1. Ik volg Aranka ook erg graag! De eerste blogpost in je overzicht klinkt erg interessant, zal hem meteen even lezen. Vind het jammer dat mensen denken dat het bloggen dood is. Ik lees nog steeds liever blogs, dan dat ik vlogs bekijk.

    Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *