Wat ik in een week deed #16

Hmm, mijn eerste week vakantie is al achter de rug. En ik kan er prima aan wennen, haha! De afgelopen week deed ik dan ook veel leuke dingen en natuurlijk deed ik ook gewoon lekker rustig aan. En ik ging zelfs nog even terug naar kantoor!

— Zaterdag —

Zaterdag ging ik op stap met het vriendje en gingen we onder andere even naar de Ikea voor wat kerstcadeaus. Ook kreeg ik alvast een vervroegd verjaardagscadeau van mijn schoonouders, super lief! Ze hebben een Nutribullet voor mij gekocht omdat vriendje heel goed had onthouden dat ik die stiekem wel wilde hebben. Heel blij mee!

— Zondag —

Zondag deden we lekker rustig aan en hebben we vooral op de bank gehangen. Vriendje had nog wat kruidnootjes over, nom! En ik probeerde nieuwe gelpennen van de Action uit, die eigenlijk wel verrassend fijn waren.

— Maandag —

Maandag ging ik samen met ’t vriendje en zijn zus naar Bataviastad om lekker te shoppen! Het was er heerlijk rustig en dat was wel heel fijn shoppen. Ik kocht uiteindelijk niet zo heel veel, maar ik vond wel een fijne trui bij Levi’s. Vriendje was gelukkig wel een stuk beter geslaagd en zijn zus scoorde een hoop nieuwe kleertjes voor de kinderen. ’s Avonds aten we pizza zoals we wel vaker doen, haha. Het Furla tasje kocht ik er trouwens niet (gelukkig zat er geen Furla #zelfbescherming), maar is wel nog steeds een van mijn favo outlet aankoopjes!

— Dinsdag —

Dinsdag was zo te zien best een drukke dag, haha. Ik ging met m’n mama naar Rosada in Roosendaal, ook een outlet, en kocht deze keer wel meer items. En ik droeg voor het eerst sinds tijden een blauwe broek, haha. Voor het vriendje nam ik een sjaal en muts mee die gelukkig heel goed in de smaak vielen. Ook kocht ik bij Lidl vaatwastabletten want die schijnen super goed te zijn. En ’s avonds pakte ik alle cadeautjes in voor de Kerst!

— Woensdag —

Woensdag ruimde ik in huis op, draaide ik wasjes en ging ik ’s middags weer naar het vriendje. Zoals bijna altijd koop ik dan de lekkerste eierkoeken van de Jumbo voor hem, haha. ’s Avonds kookte hij voor mij, super lief!

— Donderdag —

Donderdagochtend ging ik naar kantoor voor een Kerstontbijt en teammeeting, wat gelukkig wel gezellig was. En lekker, haha! Daarna ging ik weer terug naar het vriendje en keken we ’s avonds Bad Moms. Ik had ‘m blijkbaar al gezien, maar ik vind het nog steeds een leuke film!

— Vrijdag —

Vrijdag gingen we samen naar mijn huisje in Den Haag, waar het vriendje door alle omstandigheden al even niet meer was geweest. Gezellig! We aten wraps en zochten een oplossing voor mijn gebrek aan tv in de slaapkamer. Inmiddels is het opgelost en hebben we mijn oude kleine tv’tje in de slaapkamer gezet in plaats van mijn MacBook ;).

En nu is het tijd voor Kerst! Als jullie dit lezen heb ik een Kerstdag al achter de rug, want op zondag vieren we al Kerst bij mijn ouders. En natuurlijk nog een dagje bij de familie van mijn vriend. Zin in!

Ik wens jullie graag hele fijne Kerstdagen toe met veel liefde, gezelligheid en lekker eten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *