Wat ik in een week deed #15

Dat je zo erg in vakantiestemming bent dat je bijna vergeet te bloggen, whoops! Ach, gelukkig kwam ik er op tijd achter dat ik nog een diary moest maken. Sinds vrijdagmiddag heb ik lekker drie weken vakantie en dus stond afgelopen week vooral in het teken tot aftellen tot!

— Zaterdag —

Zaterdag ging ik lekker een dagje op stap met mama. Eerst ging ik even bij mijn ouders langs om wat op te halen en daarna gingen we naar Zoetermeer om te shoppen! Zoetermeer vind ik verrassend leuk en behoorlijk groot ook nog qua winkelstraat. Helaas kocht ik uiteindelijk niet zoveel want ik was niet zo goed geslaagd. Het roze jurkje van Steps vond ik wel super leuk! Maar roze staat mij niet, dus ook die ging weer terug het rek in. ’s Avonds vertrok ik weer naar vriendje om daar lekker te slapen en de rest van het weekend door te brengen.

— Zondag —

Sneeeeeuw! Op zondag kwam er ineens een dik pak sneeuw uit de lucht vallen en ’s middags liepen we dan ook even een rondje door Bloemendaal. Waar je zoals je kunt zien prima idyllische plaatjes kunt schieten in de sneeuw ;).

— Maandag —

Ook maandag sneeuwde het weer en besloot ik dan ook maar thuis te werken. ’s Avonds wilde ik nog even naar buiten om wat sneeuwfoto’s te maken, maar dat was niet zo’n succes. Teveel sneeuw, haha! En ik probeerde voor het eerst mijn nieuwe airfryer uit! Ik ging voor zoete aardappelfriet en vega kipnuggets. Lekker!!

— Dinsdag —

En zoals je kunt zien was ik op dinsdag net zo creatief. En verder deed ik blijkbaar weinig, haha!

— Woensdag —

Ook op woensdag maakte ik vrij weinig foto’s. Ik was vooral heel druk met aftellen tot aan mijn vakantie.. Wel at ik heel gezond worteltjes uit een bijpassend bakje! En ik kocht op maandag wat nieuwe mascara’s, maar deze mascara van L’Oréal doet maar weinig voor mij. Helaas!

— Donderdag —

Donderdag was mijn laatste dag bij de klant voordat mijn vakantie zou beginnen en dat vond ik helemaal niet erg! ’s Avonds reed ik dan ook vanuit Den Haag naar ’t vriendje om daar lekker op de bank te ploffen. We aten heel gezond boontjes en ik dronk thee uit de meest schattige Efteling mok ever.

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik naar kantoor om nog wat afsluitende meetings te hebben en gingen we eind van de middag nog even naar Beverwijk om naar wat kleding te kijken. Helaas slaagden we allebei niet echt. Wel kochten we lekkere pizza’s bij de Appie en haalden we kleine balletjes voor de boom van m’n vriend. Ziet hij er eindelijk wat minder treurig uit (die boom dan he)!

En nu heb ik drie weken lang vakantie, hoera! Ik moet deze week nog wel even naar kantoor, maar dat is voor iets leuks (kerstontbijt). Verder ga ik natuurlijk heel veel leuke dingen doen en ook een beetje bijkomen.

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *