Wat ik in een week deed #14

Hmmm, pizza! Haha, dat was zeker een van de hoogtepunten afgelopen week. Benieuwd wat ik verder zoal deed?

— Zaterdag —

Zaterdag was het ineens behoorlijk koud en was alles buiten dan ook voorzien van een laagje vorst. Ik maakte wat foto’s met mijn nieuwe lens, die komen aankomende week nog online! Vooral die zwart-wit foto van bevroren besjes vond ik erg mooi geworden. ’s Middags ging ik nog even naar de Bruna om wat boeken te kopen. Op dit moment ben ik bezig in Huidpijn.

— Zondag —

Zondag aten we lekker lui pizza en kregen we er zelfs nog gratis ijs bij, omdat ze een deel van onze bestelling waren vergeten. Ach, dan is het makkelijk vergeven hoor. Ook besloot ik zo’n airfryer te bestellen, maar wel een nepperd. Want die van Philips vind ik een beetje te duur. Bij Kruidvat vond ik er eentje voor €40 en die heb ik dan ook besteld (maar nog niet geprobeerd want stond nog bij m’n ouders, haha). ’s Middags vierden we overigens nog gezellig Sinterklaas met de familie van m’n vriend, met cadeautjes en heel veel pepernoten!

— Maandag —

Maandag ging ik weer naar Den Haag om te werken en vond ik het wel tijd voor kerstmuziek. En een gezonde banaan. ’s Avonds wisselde ik m’n zomerdekbedje maar eens in voor een herfstexemplaar. Henk de Haai was zoals je kunt zien intens gelukkig ermee!

— Dinsdag —

Dinsdag was ik ook weer lekker aan het werk (zo toe aan vakantie he) en besloot ik ’s avonds lekker mezelf te verwennen met sushi en een warm bad. Love it! Wel zag de lucht er boven Den Haag wat vreemd uit, haha.

— Donderdag —

Donderdag ging ik na een dagje werken maar weer even langs bij het vriendje. Hij kookte niet alleen voor me, maar had ook nog eens een cadeautje in m’n slof gedaan. Schatje!

— Vrijdag —

Vrijdagochtend deden we lekker rustig aan en na de lunch ging ik nog even naar kantoor om met wat collega’s te babbelen. En soort van te werken, haha. En heel belangrijk, mijn chocoladereep voor Sinterklaas ophalen! Ik kreeg er geen drie hoor, maar nam er gelijk een paar mee voor collega’s die bij dezelfde klant zitten als ik. ’s Avonds ging ik weer terug naar Den Haag en deed ik een Het geheime dagboek van Hendrik Groen marathon, want ik had er nog een hoop in te halen!

Afgelopen week kregen we ook eindelijk te horen waarom m’n vriendje al een tijd ziek is en gelukkig komt alles wel weer goed, met voldoende rust. Een hele opluchting! En vandaag (zondag) zitten we lekker warm binnen terwijl het buiten heel hard sneeuwt. Wie had dat besteld?!

6 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *