Wat ik in een week deed #13

Weer een week overleefd! Een week vol nieuwe dingen, want ik begon op een nieuw project. En ik was ook wel weer blij toen het weer weekend was, haha.

— Zaterdag —

Zaterdag was ik bij vriendje en gingen we even langs bij zijn ouders en daarna z’n zus om wat dingen op te halen. Zijn zus heeft twee super schattige katten, dus dat was lekker knuffelen! Al moesten we ook even verplicht kleien met het nichtje. Ook gingen we even langs Kruidvat waar voor Black Friday 1+1 gratis op alle make-up gold, dus ik ging even back-ups inslaan. ’s Avonds zat ik aan m’n bakje sla ter compensatie van de reep Tony’s die ik van de allerliefste Sinterklaas had gekregen (love u).

— Zondag —

Op zondag deden we lekker weinig. Met vriendje gaat het nog steeds niet zo goed dus die ligt vooral ziek in bed. Ik las lekker Zeik Niet Zo uit (aanrader!!), genoot van fijne croissantjes en vond een rustige zondag helemaal niet zo erg.

— Maandag —

Maandagochtend ging ik vanuit Haarlem naar Den Haag, wat echt een drama was. Ik heb er twee uur over gedaan! En dus kwam ik een beetje laat aankakken op dag 1 bij mijn nieuwe project, maar gelukkig was dat niet zo erg. ’s Avonds ging ik langs mijn ouders om mijn nieuwe lens op te halen. Ik probeerde ‘m even snel, maar het was natuurlijk al lang en breed donker toen.

— Dinsdag —

Op dinsdag maakte ik blijkbaar geen foto’s maar kreeg ik wel deze tweet doorgestuurd. Ik snap The Grinch wel hoor, haha.

— Woensdag —

Op woensdag parkeerde ik succesvol achteruit in en dat is best een wonder. Ik at een gezonde fruitsalade op ’t werk en kon eindelijk eens op tijd weg om wat foto’s te maken! Mijn nieuwe lens is de Canon 50mm F1.4 en I loooove it! Ik schreef er al een blogpost over, die kan je hier lezen.

— Donderdag —

Donderdag was alweer mijn laatste dagje voor deze week bij de klant en ’s avonds ging ik dan ook lekker naar vriendje toe. Weer lang onderweg, maar het is het zeker waard! Ik deed boodschappen (hmmm Bros toetjes) en ’s avonds gingen we lekker in bed tv kijken.

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik naar kantoor om lekker bij te kletsen met mijn collega’s, altijd gezellig! ’s Ochtends was het super mistig en super koud, brrr. Op kantoor deed ik eigenlijk vrij weinig qua werk en veel koffiedrinken met collega’s die ik al even niet had gezien, maar ook dat is nuttig. En perfect voor de vrijdag! Bij de lunch at ik m’n favo suikerbrood en daarna probeerde ik de perfecte stapels Tony’s te negeren. Gelukt, maar het werd wel een slecht koekje haha. ’s Avonds aten we bij de ouders van mijn vriend en gingen we lekker op tijd naar bed. Tijd voor weekend!

Ik ben echt blij dat ik weer wat meer tijd heb kunnen besteden aan fotografie en ook aan mijn blog! Ik zit nu op een project in Den Haag en dat scheelt mij zo enorm veel reistijd per dag. Heerlijk! Verwacht dus zeker wat meer blogposts de komende periode :).

Hoe was jullie weekend?

4 Reacties

  1. Wat een leuke foto’s weer! Ik heb dit weekend heerlijk Sinterklaas gevierd, altijd een hele dagbesteding. 😉 De foto met de nieuwe lens zag er goed uit! Oh. en beterschap voor je vriend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *