Too Faced en BECCA bij Douglas Nederland!

Too Faced BECCA Douglas

Veel make-up koop ik niet meer, maar als bepaalde merken voor het eerst naar Nederland komen begint het wel weer te kriebelen. En goed nieuws, want zowel Too Faced als BECCA zijn vanaf nu te koop in de online webshop en geselecteerde stores van Douglas!

Too Faced

Too Faced Douglas Nederland

Too Faced vond ik altijd maar lastig te verkrijgen. Ik ging wel regelmatig naar Londen, maar daar zit dus geen Sephora en dus geen Too Faced. En ik ben dan ook heel blij dat Douglas het gaat verkopen! Ik heb een paar producten van Too Faced, waaronder het Sweet Peach blush/highlighter palette en wat oogschaduw palettes. Dit merk stelt mij eigenlijk nooit teleur en er staan een hoop palettes op mijn wishlist!

BECCA

BECCA Douglas Nederland

Ook BECCA wordt aan het assortiment toegevoegd van Douglas. Zelfde verhaal als met Too Faced – niet heel gemakkelijk te verkrijgen. En eerlijk gezegd vind ik het bij dure producten ook nog altijd het meest fijn om het gewoon in de winkel te kopen. BECCA is hÊt merk voor liefhebbers van mooie highlighters, al verkoopt het merk ook andere prachtige producten.

Beide merken zijn vanaf nu online te bestellen in de Douglas webshop. Ook kun je de merken kopen bij geselecteerde Douglas winkels (lees: vooral in grote steden). Op een productpagina kun je gemakkelijk zien of het product in een winkel bij jou in de buurt te vinden is, dus check zeker de website van Douglas! Het assortiment Too Faced vind je hier en BECCA is hier te vinden.

10 Reacties

  1. yaaaas! Ik heb trouwens al iets besteld bij Douglas van Becca, als je nu iets koopt krijg je een mini(6 ml= iets minder dan een Kat von D liquid lipstick) highlighter cadeau 🙂

  2. Yay, Nederland is met deze prachtige merken gezegend. Ik zag het al online bij de Douglas, ik kon ze toen helaas nog niet bestellen maar ik zag al wel wat er zou komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *