Nieuwe Kruidvat Catch & Shine fragrances

Hmm, Kruidvat heeft nieuwe geuren uitgebracht! Ik ben al fan van de Master Perfumer collectie – betaalbare parfums die toch lang blijven hangen en verrassend lekker zijn. En ik kan dus alleen maar blij zijn met een nieuwe lijn! Kruidvat komt nu met de Catch & Shine fragrances, acht nieuwe geuren voor boys & girls!

De geuren zijn dan ook jong en hip, wat je in zowel de geuren als de namen terug ziet. Ik ontving Selfie in the City, een van de geuren uit de collectie gericht op meisjes. Een geur die ik eigenlijk wel verrassend lekker vind! Ik ben dol op frisse, niet te zware en vooral makkelijk te dragen geuren, en #selfieinthecity is zeker zo’n geur. Kruidvat omschrijft deze geur als exciting en fun, en de geur bevat een sprankelijke combinatie van fris fruit en elegante bloemen. Ook blijft de geur lang hangen!

Voor de dames heeft Kruidvat daarnaast nog Sparkling in the Club (zoet en warm), Love at the Festival (intens en warm) en On the Beach (zacht en bloemig).

Voor de heren kan je kiezen uit Fighting the Waves (fris en houtachtig), Pushing the Limits (vurig en warm), In the City (orientaals en fris) en Feeling the Beat (pittig, energiek en kruidig).

Ik raad je zeker aan om deze nieuwe Catch & Shine geuren eens te gaan ruiken bij Kruidvat! Ze zijn heel betaalbaar (€6 voor 50ml) en lijken mij ook heel leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld je jongere broertje of zusje. Of gewoon lekker voor jezelf!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *