Mijn Lush sale aankopen

Het beste van kerst? Vast en zeker de sale bij Lush ná de kerst. Nee, dat is een grapje natuurlijk. Maar het is wel een hele fijne bijkomstigheid!  Gisteren ging ik Den Haag in met Lara om de Lush sale te plunderen en natuurlijk deel ik graag mijn aankopen met jullie.

Maar eerst even wat sfeershots van de winkel om in de Lush mood te komen, haha. Ik heb een bad en vorig jaar kocht ik in de sale heel veel badproducten, die nu zo goed als op zijn. Dit jaar besloot ik wel wat minder badproducten te kopen, zodat ik ook onder de douche van Lush producten kan genieten, en ik kocht nu eens wat van die cadeausets in plaats van alleen losse dingen.

Na de kerst gooit Lush alle kerstproducten en een hoop producten uit de gewone collectie in de sale met 50% korting, wat natuurlijk een hoop scheelt! Mijn gehele buit zie je hierboven en zal ik natuurlijk stuk voor stuk gaan bespreken. De prijzen zijn overigens na aftrek van de korting!

Santa’s Christmas (€8,50) & Buck’s Fizz (€7)

Deze twee items vond ik zo lekker ruiken dat ik ze niet kon laten liggen! Santa’s Christmas is een dikke shower cream die ruikt naar cola, hmm. Lijkt me ook fijn om mee te scheren onder de douche! Een body conditioner heb ik nog nooit geprobeerd van Lush, en dus ging Buck’s Fizz mee. Dit producten ruikt naar mijn idee hetzelfde als de Bubbly showergel, lekker zoet dus.

Butter Bear (€1,75)

Hier nam ik er twee van mee, omdat ze zo lekker zacht zijn! Deze beertjes zijn voor in bad en wat ik graag doe is hier ongeveer de helft van in bad gooien samen met een ander badproduct. Zo wordt je badwater namelijk een stuk zachter voor je huid.

Christmas Candy Box (€14)

Hierna ging ik voor de cadeauboxen, waar vaak producten in zitten die bij elkaar passen. De Christmas Candy Box is heel zoet en bevat vier producten: Candy Mountain bubble bar, Luxury Lush Pud bath bomb, Snow Fairy shower gel en Rock Star zeep. Dat zeepje ontbreekt inderdaad op de foto, want die had ik per ongeluk weggegooid met het verpakkingsmateriaal. Oeps! Gelukkig vond ik ‘m op tijd nog terug, haha.

Berry Christmas (€16)

Ook de inhoud van deze box is vrij zoet en dat vind ik helemaal niet erg! Hierin zitten Berry Berry Christmas shower gel, Baked Alaska zeep, Once Upon A Time bodylotion en wederom de Snow Fairy douchegel. Lekker! Die Berry Berry Christmas douchegel bevat trouwens enorm veel glitters, dus ik ben wel benieuwd hoe dat uit gaat pakken onder de douche. Haha!

Christmas Cheer (€13)

Nog meer zoets vind je in deze box! Hierin vind je Bubble showergel, Santa’s Belly shower gelly en het Christmas Citrus zeepje. Bubbly heb ik vorig jaar in groot formaat gehad en vind ik nog steeds heerlijk. Ook lijkt me het zeepje heel fijn om ’s ochtends mee wakker te worden. Die gelly producten vind ik altijd een hel onder de douche haha, dus grote kans dat die in stukjes in het bad gaat verdwijnen!

Season’s Greetings (€23)

In dit blik vind je alleen maar badproducten en het was ook mijn duurste aankoop bij Lush. Toch vond ik het bewaarblik zo schattig dat ik ‘m niet kon laten staan! In dit blik vind je The Snowman bubbleroon, My Two Front Teeth bubble bar, Christmas Sweater bath bomb, Sherbet Dip bath bomb, Thundersnow bath bomb en Man In The Moon bubble bar. Genoeg voor een hoop badpret dus! Nadeel van de cadeauverpakkingen is wel dat je niet kunt checken of producten nog heel zijn, en The Snowman is bij mij dan ook onthoofd. Ach, hij doet het vast net zo goed.

Je kunt dus wel zeggen dat ik goed geslaagd ben! In totaal was ik €85 kwijt en dat is natuurlijk wel belachelijk veel geld, maar ach. Kan ik weer ruim een jaar vooruit. Dit jaar heeft Lush trouwens alleen in de winkels sale en niet meer online, dus als je nog wat wilt scoren zul je naar een Lush winkel moeten gaan. In Den Haag hadden ze gelukkig nog wel meer dan genoeg op voorraad!

Heb jij al wat leuks gescoord in de sale?

9 Reacties

  1. oh lekker ingeslagen zeg, super tof ziet alles er uit! ik zou de Christmas Cheer box wel willen. bubbly zie ik vaker voorbij komen daar ben ik nieuwsgierig naar. ik heb geen bad dus dan vallen er veel items al af

  2. Wat heb je een hoop gekocht zeg! Wat een mooie producten ook. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Lush altijd een beetje vergeet als ik er niet regelmatig wat over lees. Maar alles ziet er echt prachtig uit en ook hele mooie foto’s! Nog de beste wensen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *