Catrice ICOnails Gel Lacquer – Cloud Nine

Wie mij langer kent weet dat ik in het verleden veel over nagellak blogde. Ik had ook echt een ladekast vol met alle kleuren van de regenboog. Die ladekast is inmiddels een heel stuk leger en ik koop zelden nog nagellak. Laatst besloot ik wel weer eens iets nieuws te proberen, namelijk de ICOnails Gel Lacquers van Catrice!

Ik ging voor het kleurtje Cloud Nine, een grijs/lila achtige tint. Leek mij wel leuk voor de herfst en dat is het zeker! Catrice heeft sinds een tijdje niet meer die ronde flesjes maar rechthoekige flesjes met een dop die je er vanaf kunt trekken. Een beetje zoals bij de Chanel flesjes. Ook belooft Catrice dat de kleur tot 7 dagen blijft zitten zonder topcoat.

Het kleurtje vind ik erg mooi en hij lakt ook fijn. De kleur is eigenlijk al dekkend na een laagje, al ging ik voor twee. Ik gebruikte mijn favo basecoat en topcoat van Essence erbij, wat bij de meeste merken er voor zorgt dat het prima blijft zitten. Maar zoals ik eigenlijk wel had verwacht is Catrice nagellak nog steeds niet zo best. Na 2 dagen had ik al chips en slijtplekken. Wat dat betreft ga ik liever voor bijvoorbeeld Essie of OPI!

Catrice ICOnails Gel Lacquer in Cloud Nine – €2,99

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *