Baby, it’s cold outside

Brrr, het is winter! Een beetje koud, maar het zorgt ook wel weer voor mooie plaatjes. Letterlijk, want ik ging de kou in gewapend met mijn Canon en nieuwe 50mm lens om wat foto’s te maken! Zeg maar voordat er ineens 10+ centimeter sneeuw lag.. Benieuwd naar het resultaat?

Grote kans dat je er al een paar op mijn Instagram hebt gezien, maar ik wilde ze toch hier ook nog even delen. Want ik vind ze best goed gelukt! Ze zijn trouwens bewerkt met VSCO, waarvan ik de filters nog steeds erg mooi vind. En zoals je kunt zien bevalt mijn nieuwe Canon 50mm F1.4 lens helemaal prima!

Begin jij al een beetje te wennen aan de kou?

5 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige foto’s. De vorst doet zulke mooie dingen met de natuur!

  2. Echt zulke mooie foto’s weer, wow! Nu wil ik ook weer echt een spiegelreflex camera πŸ™

  3. Wauwwauwwauw, bizar mooi!
    Zo gaaf om te zien dat de wereld zoveel mooier eruit lijkt te zien met een beetje kou en sneeuw. Heel gaaf:).

  4. Wauw echt prachtig…
    Jammer dat deze jaar geen sneeuw is gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Marjolean

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑