All I want for Christmas..

Is natuurlijk you, maar die hunk heb ik al aan de haak geslagen (love you). Wat ik ook heel graag voor kerst wil is lekker samen zijn met mijn familie, net iets teveel eten en natuurlijk cadeautjes geven. En krijgen. Ook krijgen. Mijn tips en wensen?

Een goed boek is altijd fijn om te krijgen en leuk om te geven! Mijn twee favorieten op het moment zijn Pogingen Iets Van Het Leven Te Maken en Zeik Niet Zo, waar je denk ik elke twintiger of ouder wel blij mee kunt maken. Zelf ben ik heel benieuwd naar Fuck The Quarterlife Crisis, dus dat boek zou ik wel onder de boom willen vinden!

Mijn all-time favoriete skincare merk is Kiehl’s. Mijn gevoelige huid reageert er nog steeds super goed op en hoewel de producten prijzig zijn, doe je er wel lang mee. En nu er een paar producten voorzien zijn van een gezellige kerstverpakking, is het helemaal een leuk cadeau! Mijn favorieten zijn het Pore Cleansing Mask, de Ultra Facial Cream, de Ultra Facial Cleanser en de gekleurde Buttersticks.

Het wordt langzaamaan winter en dus een beetje koud. Nu is kerst nog wel even ver weg, maar ik zou best een hele lekkere warme en vooral lange sjaal onder de boom willen vinden! Want al mijn sjaals zijn eigenlijk wel aan vervanging toe. Deze oversized sjaal van Esprit lijkt mij in ieder geval heerlijk warm!

Bullet Journals zijn helemaal hip, hot & happening en ook ik ben al voor de trend gevallen. Voor mensen die er nog niet mee begonnen zijn, zijn de Mijn Bullet Journal boeken van uitgeverij MUS zeker een leuk cadeau! Hier zit namelijk ook gelijk een uitleg bij van hoe een Bullet Journal nou eigenlijk werkt. En geef er dan ook gelijk mijn favoriete budgetproof fineliners van de Hema bij!

Last but not least, twee dingen die ik nooit voor kerst zal krijgen wegens te duur (of ik moet ze mijzelf cadeau doen, haha). Ik twijfel nog steeds enorm over een Apple Watch, maar ik blijf ze toch wel heel mooi vinden. Ook leuk zijn kleine fotoprinters zoals de HP Sprocket of de Fujifilm Instax Share, waarmee je super gemakkelijk foto’s kunt printen en uitdelen. Ik heb de eerste versie van de Instax Share en ben er nog steeds enorm blij mee!

Welk cadeau wil jij wel onder de boom vinden?

6 Reacties

  1. Leuke wensen! Ik had die bullet journal ook op mijn wensenlijstje staan voor sinterklaas, kerst vieren wij niet echt met cadeautjes. En ik ben zo benieuwd naar de producten van Kiehl’s!

  2. “Pogingen om iets van het leven te maken” is zooooo’n leuk boek! Echt een goeie voor op een wishlist. Bij mij staat een bullet journal ook hoog op de wensenlijst 🙂

  3. Wat een leuke en gevarieerd lijstje! The The Quarterlife Crisis heb ik inmiddels bijna uit, iets met er komen steeds dingen tussen enzo en voor wat ik nu gelezen heb is hij echt aan te raden! Er zitten best wel eye openers in en daardoor blijft hij interessant! Zo’n gekleurde butter stick lijkt mij ook wel fijn, ik ben heel veel van de Labello maar dat is zo saai.. Daar is zo iets wel de oplossing voor! Die sjaal die zou ik ook wel op mijn lijstje kunnen zetten, ik heb er nu eentje maar hij mag wat mij betreft nóg groter, haha.

  4. Jaaa, het boek van Hendrik Groen wil ik ook graag lezen! En Zeik niet zo heb ik laatst in huis gehaald – eerlijk gezegd alleen nog maar wat doorheen gebladerd, maar het ziet er al heel leuk en goed uit :)! En die sjaal ziet er ook fijn uit. Heerlijk, laat de kerstdagen maar komen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *