Zoella Body Mists

Zoe Sugg heeft het goed voor mekaar. Deze Britse vrouw heeft een succesvol YouTube kanaal, een paar eigen boeken en een lijn verzorgingsproducten in de winkel liggen. En ik ben vast nog wel wat van haar hoogtepunten vergeten. De Zoella producten heb ik al eens eerder gekocht en toen ik laatst naar Londen mocht voor werk maakte ik graag wat tijd voor een bezoekje aan Superdrug.

Ik kocht twee fragranced body mists voor ongeveer 6 pond per stuk. Elk flesje bevat 45 ml en ik vind ze er super schattig uit zien!

Allereerst kocht ik Sweet Inspirations. Deze geur is zoet en warm en ruikt dan ook naar macarons. Ik vind ‘m wel vrij heftig qua zoetheid en heb er dan ook zeker niet elke dag zin in. Maar lekker is het wel! Ook verraste het mij enorm hoe lang deze geur blijft hangen, ondanks dat het een body mist is en geen parfum.

Let’s Spritz is mijn favoriet van de twee. Ook deze geur is vrij zoet, maar een stuk minder heftig dan Sweet Inspirations. Deze geur wordt omschreven als uplifting en bevat onder andere framboos en cassis. Zoet, maar toch op een andere manier. Ook deze geur blijft bij mij vrij lang hangen!

Al met al vind ik het dus zeker geslaagde geurtjes. Ze zijn misschien minder volwassen dan een echte eau de parfum, maar ik word er wel vrolijk van. De Zoella producten vind je in Engeland in Superdrug en zijn te bestellen via onder andere FeelUnique.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *