Wat ik in een week deed #9

Hoera, weer een week overleefd! En man, wat was ik weer toe aan weekend. Wat ik afgelopen week deed?

— Zaterdag —

Zaterdag was ik bij de BF en hadden we een best drukke dag. Schatje ging naar de kapper en ik ging naar de supermarkt voor een lunch. Ook gingen we ’s middags naar de Makro en kwam ik zoals altijd weer met lege handen thuis. En ’s avonds hadden we feest, want de ouders van het vriendje waren 40 jaar getrouwd! We vierden het met een 7 gangenmenu waarbij het toetje steevast mijn favoriet is.

— Zondag —

Zondag deden we dan ook rustig aan. Al aten we wel nog meer slechte dingen, haha. En we keken F1, waar Verstappen weer eens won. Woehoe!

— Maandag —

Op maandag ging ik voor het eerst sinds tijden weer eens naar kantoor, al was ik daar vrij snel van genezen. Het was er irritant druk namelijk, haha. Op dit moment zit ik even tussen projecten in en dus ben ik wel weer wat meer op ons “eigen” kantoor in plaats van bij de klant. ’s Avonds maakte ik een lekkere en simpele spaghetti met onder andere courgette en cherrytomaatjes. Goed geslaagd!

— Dinsdag —

Op dinsdag werkte ik thuis en dat vond ik wel fijn. En heel praktisch want ’s avonds ging ik met Lara naar een concert! Een hele tijd geleden kochten we kaartjes voor Zara Larsson en hoewel ik haar muziek niet zo heel vaak meer luister, was het wel leuk! Ze was live erg goed en het was een vermakelijke show. Met veel 14 jarige gillende meisjes, haha.

— Woensdag —

Op woensdag ging ik op bezoek bij een klant in Den Haag en dat was best fijn, want eindelijk eens iets in de buurt van waar ik woon! Al hoef ik er voorlopig waarschijnlijk niet meer heen. ’s Middags ging ik ook nog even de stad in omdat ik nieuwe dagcrème nodig had en die koop ik steevast bij Kiehl’s in de Bijenkorf. En ik ging even de Primark in voor wat ondergoed. En zo gaf ik binnen een uurtje veel teveel geld uit, haha.

— Donderdag —

Donderdag ging ik maar weer naar kantoor, al was het er wederom vrij druk. ’s Middags ging ik met de BF naar de Blokker in de buurt die dicht gaat en dus veel korting had. We wilden al een tijdje wat spelletjes kopen omdat het toch wel erg leuk is om te spelen en het natuurlijk soms wel beter is dan bankhangen voor de tv. En zoals je kunt zien zijn we wel goed geslaagd!

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik ook weer naar kantoor en was ik heel erg toe aan weekend. Ik ging dan ook lekker op tijd weer naar huis en belandde al gauw met chocolade en een serie in bed. Nap time!

Ook deze week zal ik vrij veel op kantoor zijn en hopelijk kan ik een beetje rustig aan doen, haha. Wat ik deze week ga doen zien jullie natuurlijk over een weekje weer!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *