Wat ik in een week deed #12

Hmmm.. sushi. Ik deed afgelopen week weer waar ik heel goed in ben (eten en teveel werken). Gelukkig hebben we de foto’s nog!

— Zaterdag —

Zaterdag ging ik vrij spontaan naar Utrecht met Lotte. Ik zie Lotte eigenlijk echt veel te weinig en dus is het altijd gezellig! We aten lunch bij SLA, winkelden, maakten foto’s en kochten donuts bij Dunkin Donuts. Hmmm!

— Zondag —

Op zondag ging ik met Lara naar Haarlem. Wederom voor lunch en shoppen, haha! We deden een sushilunch bij Sumo. Gegarandeerd buikpijn want je eet altijd teveel, maar het was wel weer heel lekker! Ook wil ik eigenlijk graag een nieuwe MacBook, maar altijd als ik die prijzen zie ben ik weer snel genezen..

— Maandag —

Deze week was ik vrij druk met werk. Het project waar ik even aan meewerkte was nogal chaotisch en dat trek ik nooit zo goed, haha. ’s Avonds ging ik even lekker kleuren in mijn Bullet Journal. December komt er bijna aan en daar ging ik dus mee aan de slag!

— Dinsdag & Woensdag —

Dinsdag en woensdag ging de chaos verder en ik maakte niet zo heel veel foto’s. Wel kreeg ik nog meer iPhone hoesjes binnen (en dat terwijl ik er al een blogpost over had geschreven). Ik maakte een luiemensendiner en las in mijn nieuwe boek, Zeik Niet Zo #relevant.

— Donderdag —

Donderdag was mijn eerste dag op mijn nieuwe project. En daar ben ik wel blij mee, want het is eindelijk eens in Den Haag! Dat scheelt mij heel veel reistijd en ik kan ook kiezen of ik met de auto of met het ov ga. Ik had een dagje onboarding en dus was het gelukkig nog even rustig opstarten. ’s Avonds ging ik nog even langs Primark waar ik deze basic laarsjes kocht voor slechts €10. En ik had ineens echt zin in slecht snackbarvoer. Met spijt, want daarna had ik buikpijn..

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik maar weer eens naar kantoor waar ik ’s middags een presentatie moest geven. Het was ook black friday en ’s ochtends zag ik een goede aanbieding voor een Apple Watch. Die wil ik eigenlijk nog steeds (ondanks mijn matige ervaring). Uiteindelijk besloot ik ‘m toch maar niet te kopen.. Gelukkig kocht ik ’s avonds wel gewone appels ;).

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *