Wat ik in een week deed #11

Ik mis het weekend nu al. En dit type ik terwijl het weekend is, moet je nagaan! Afgelopen week was best prima, maar wel een beetje druk met vooral ongeplande werkdingen. En als je dan ook nog ziek wordt..

— Zaterdag —

Zaterdag leek het wel weer iets beter te gaan met vriendje en dus gingen we de hort op. We gingen naar Bloemendaal om even te kijken bij de Blokker die weggaat en bij de Kruidvat om spelletjes te kijken. Bij Blokker kocht ik zo’n styling borstel voor slechts 9 euro! ’s Avonds aten we pasta en ijs en gingen we spelletjes spelen, wat heel gezellig was. Al moesten we bij alles wel weer even de handleiding lezen, haha.

— Zondag —

Zondag gingen we kijken bij een hockeywedstrijd van het team van mijn vriendje en het was ZO ENORM KOUD! Achteraf gezien was het misschien ook niet zo verstandig, want daarna was vriendje de hele week grieperig. ’s Middags keken we Formule 1 en ik lakte eindelijk weer eens m’n nagels.

— Maandag —

Op maandag ging ik maar weer eens naar kantoor, waar uiteindelijk weer bijna geen collega te vinden was. ’s Avonds probeerde ik m’n nieuwe styleborstel uit wat best prima werkt!

— Dinsdag —

Op dinsdag werkte ik thuis en ging ik eind van de dag maar weer naar vriendje, die heel zielig en ziek was. Bij het boodschappen doen vond ik gelpennen bij Kruidvat die ik vroeger ook had. Ik vond ze vroeger altijd heel fijn en mooi en dat zijn ze nog steeds! Ook kreeg ik een hoop Aliexpress pakketjes binnen waar gel nagellak in zat. En ik kocht broodjes en vega kipburgers voor een lekker slecht avondmaaltje. En ja, dat at ik lekker op in bed naast het zieke vriendje.

— Woensdag —

Woensdag werkte ik bij vriendje en gingen we ’s middags naar het ziekenhuis voor onderzoek. Niet heel leuk, maar ik was blij dat ik mee kon gaan zodat hij niet alleen hoefde. ’s Avonds had Kruidvat een speciale koopavond en dus ging ik nog even naar Bloemendaal. Ik kocht uiteindelijk alleen gelpennen, paracetamol en een spelletje. Niet heel nuttig dus, haha. En ben ik de enige die bij het boodschappen doen foto’s stuurt naar het vriendje om te vragen wat hij wilt?

— Donderdag —

Donderdag ging ik naar kantoor om te werken, maar ik voelde me al snel enorm beroerd. Vriendje lag al dagen in bed met griep dus ik vreesde het ergste.. Ik besloot dan ook maar na de lunch naar huis te gaan en lekker in bed te liggen. Ik werkte ’s avonds nog wat en keek de nieuwste aflevering van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen.

— Vrijdag —

Vrijdag had ik een afspraak staan bij de bandenboer voor mijn winterbanden. Ik had eigenlijk de dag ervoor gemaild om de afspraak af te zeggen omdat ik me zo slecht voelde, maar gelukkig hadden ze die mail niet gezien en voelde ik me ’s ochtends wel weer oké. Dus heeft mijn auto z’n winterbandjes! Daarna ging ik even naar het winkelcentrum in Nootdorp om boodschappen te doen en mijn favo handcrème te kopen. Ook kwam de tas binnen die ik voor m’n mama had besteld op Aliexpress. En ik ging weer naar vriendje om hem te vertroetelen. Hij wilde de Unox versie van een frikandelbroodje proberen en blijkbaar is het smerig, haha.

Afgelopen weekend zag ik eindelijk Lotte en Lara weer, dus dat was super gezellig! Maar daar zien jullie natuurlijk alle foto’s van in het volgende verslag. Hoe was jouw weekend?

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *