Wat ik in een week deed #10

Afgelopen week had ik een vrij rustig weekje, al was het wel druk op m’n werk. Maar ik deed gelukkig ook genoeg leuke dingen. Benieuwd wat dat zoal was?

— Zaterdag —

Zaterdag ging ik met m’n mama even Rotterdam in om wat te shoppen en m’n broer ging ook gezellig mee lunchen! Ik had wel even behoefte aan wat liefde en aandacht van m’n ouders en dat was dus wel fijn. ’s Avonds at ik namelijk bij ze en daarna ging ik richting vriendje. Met mijn nieuwe jas, stiften en sloffen! ’s Middags kwijlde ik ook nog even bij de nieuwe iPhone X, maar ik ben gelukkig heel tevreden met mijn iPhone 8 Plus.

— Zondag —

Op zondag ging ik met schatje kijken bij een hockeywedstrijd van zijn team (hoera gewonnen!) en dat was best koud haha. Daarna gingen we even boodschapjes doen en verder vooral lekker chillen op de bank. Die speculaas koekjes zijn echt gevaarlijk lekker, haha!

— Maandag —

Op maandag werkte ik ’s ochtends en ging ik ’s middags met vriendje naar Arnhem. Hij had een gesprek op kantoor omdat hij nog steeds ziek is en aangezien het best een eindje rijden was, besloot ik maar voor taxi te spelen. Daarna gingen we nog even langs het huis waar mijn opa en oma hebben gewoond, in de buurt van Arnhem. Vond ik wel leuk om weer te zien! ’s Avonds aten we lekkere aardappeltjes uit de oven.

— Dinsdag & woensdag —

Twee dagen, maar ik heb er wonderlijk genoeg maar 1 foto van. Ik had het druk met werken. Ik had onder andere een gesprek bij een klant voor een mogelijk nieuw project, dus best spannend! Gelukkig was het een goed gesprek en ga ik waarschijnlijk over twee weken aan de slag. Ook ga ik in de tussentijd werken aan een kleine opdracht wat toch ook wel veel tijd gaat kosten. Drukke tijden dus!

— Donderdag —

Op donderdag kon ik gelukkig even thuiswerken. Dat vind ik toch wel fijn, want dat scheelt een hoop file en ik kan tussendoor ook even wasjes draaien en boodschapjes doen. Bij Kruidvat kocht ik twee nagellakjes en een reisversie van Monopoly. ’s Avonds ging ik naar mijn ouders om daar te eten en met mama naar de Ikea te gaan. Altijd gezellig!

— Vrijdag —

Op vrijdag was ik wel weer op kantoor te vinden en genoot ik zoals je kunt zien van koffie en soep. Het was best een druk dagje (zeker voor een vrijdag haha) en ik was dan ook blij dat het daarna weekend was! ’s Avonds plofte ik dan ook op de bank bij vriendje met The Voice.

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *