Een dagje Utrecht met Lotte

Afgelopen zaterdag had ik eigenlijk geen plannen, maar wilde ik wel even weg. Wat leuks doen, buiten de deur, ondanks de voorspelde regen. Ik appte Lotte en gelukkig had zij net zo weinig te doen als ik. We gingen samen naar Utrecht en dat was voor mij een mooie kans om, naast natuurlijk gezellig lunchen en shoppen, eens wat meer te doen met mijn nieuwe iPhone!

Ik heb sinds een maand of twee de iPhone 8 Plus en die wilde ik super graag vanwege de dubbele camera die erop zit. Daardoor kan je foto’s maken in “Portrait Mode”, waarbij de camera diepte kan meten en de achtergrond blurry maakt. Alsof je met een dure spiegelreflex camera en lens aan het fotograferen bent. En natuurlijk worden de foto’s sowieso wel mooier dan met mijn vorige iPhone 6, omdat alles beter is geworden aan de telefoon.

Ik vind de Portrait Mode fantastisch voor close-ups en uiteraard portretfoto’s, waarbij Lotte wel model wilde staan. Maar de iPhone pakt ook beter kleuren en structuren op dan mijn vorige iPhone vind ik zelf. Deze foto’s zijn overigens wel bewerkt met VSCOcam, maar dat was je vast al opgevallen als je die app kent. Ik vond het vooral fijn om weer eens bezig te zijn met fotografie want dat doe ik echt veel te weinig tegenwoordig. En dat je prima resultaten kunt krijgen met de iPhone maakt het natuurlijk alleen maar makkelijker!

12 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *