Wat ik in een week deed #8

Kort samengevat: ziek zijn en proberen mijn training te overleven. Nog minder foto’s dan de vorige keer dus, maar toch wil ik wel een beetje vasthouden aan mijn blogritme. Dus here we go!

— Zaterdag & Zondag —

Op vrijdagavond werd ik ineens ziek. Maagpijn, overgeven, een bak ellende. Midden in mijn twee weken training dus ik baalde enorm. Ook moest ik tijdens het weekend het eerste examen maken (een aantal opdrachten) dus dat was een matige combinatie. Op zaterdag ging ik dan ook maar even naar de apotheek om wat pilletjes te halen. En tussen het examen door probeerde ik vooral veel te chillen en te slapen!

— Maandag —

Maandag ging de training weer verder en ging het met mij nog steeds niet zo best, dus dat was behoorlijk afzien. Wel ging ik lekker in bad en dat vind ik zo fijn als ik ziek ben! Helaas zijn wel bijna al mijn Lush spulletjes op, dus binnenkort maar weer meer kopen. En ik ging weer eens verder met Rollercoaster Tycoon Classic.

— Dinsdag —

Dinsdag kwam mijn mama even op ziekenbezoek en dat vond ik wel fijn, want ze deed ook gelijk boodschapjes voor me. En gaf me een heerlijke chocoladereep voor als ik weer beter was. Lief! Daarna lakte ik mijn nagels in de hoop dat het mij een beetje zou opvrolijken. Niet echt, want twee dagen later was bijna alles al er vanaf.

— Woensdag —

Woensdag begon ik eindelijk weer een beetje te herstellen en kon ik ook eindelijk weer een beetje eten. Mijn favoriete soep is deze pompoensoep van de Jumbo, dus die ging er wel goed in! Dit was ook de laatste dag dat ik een sessie had voor mijn training en we mochten weer creatief zijn (die giraffe is van mij). Ook luisterde ik eindelijk het boek Pogingen Iets Van Het Leven Te Maken af. Aanrader!

— Donderdag —

Donderdag begon ik de dag met een lekker badje. Ik moest nog twee examens maken waarvan er eentje een meerkeuzetoets was en ik dus gelijk mijn score zag. Not bad! Ik denk ook wel dat ik geslaagd ben voor de training, maar die uitslag krijg ik pas deze week. Om 15:30 was ik eindelijk klaar met alles en heel opgelucht.

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik eindelijk weer eens naar het vriendje! Die had ik al een week niet gezien omdat we allebei ziek en zwak waren, dus ik was heel blij om weer met hem te kunnen knuffelen. We aten slechte dingen (die broodjes waren zo lekker) en deden lekker helemaal niks. Fijn!

Deze week kan ik gelukkig even rustig aan doen. Ik ga op een nieuw project beginnen maar dat is waarschijnlijk pas vanaf volgende week. Wel moet ik nog meer trainingen doen (gelukkig gewoon op eigen tempo), dus daar ga ik maar eens mee beginnen. En ik ga deze week naar een concert met Lara. Zin in!

4 Reacties

  1. Ah wat naar dat je ziek was en dan ook nog de training ernaast moest doen! Rollercoaster Tycoon heb ik zelf eerder zoveel gespeeld! Al vond ik Theme Park ook altijd heel erg leuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *