Wat ik in een week deed #6

Een nieuwe week, een nieuw verslag! Afgelopen week was niet zo mijn ding en ik was heel blij dat het toch nog vrijdag werd. Iets minder foto’s dan gemiddeld dus, want ik had het erg druk!

— Zaterdag —

Zaterdag deed ik overdag niet zoveel, een beetje bankhangen en Rollercoaster Tycoon spelen op mijn telefoon (hoe tof is het dat dat kan?!). Vriendje was nog steeds ziek helaas en lag vooral veel in bed. ’s Avonds ging ik naar collega en inmiddels ook goede vriendin Sabine voor haar housewarming. Ze woont sinds kort in een prachtig en groot appartement in Utrecht. You go girl!

— Zondag —

Op zondag besloot ik weer eens lekker langs te gaan bij mijn ouders voor een beetje liefde en aandacht. Met mam ging ik naar Dordrecht voor wat shoppen en we gingen langs bij Nadine. Ik had nog een cadeautje voor haar uit Londen en met Chinook knuffelen is ook altijd leuk! Bij thuiskomst vond ik eindelijk wat hoesjes in mijn brievenbus. En van m’n mama kreeg ik papier en fineliners waar ik natuurlijk gelijk even gebruik van wilde maken!

— Maandag —

Urgh, maandag. Ik nam mijn nieuwe rugzak mee en had er eerlijk gezegd niet zoveel zin in na een slecht nachtje slaap. Gelukkig wilde Lara wel even lunchen zodat we samen zielig konden zijn. ’s Avonds ging ik eten bij vriendje (en hij kookte weer eens, love u <3) en weer lekker op de bank spelletje spelen.

— Dinsdag & woensdag —

Afgelopen week was mijn laatste week op het projecten dat betekent toch altijd een beetje stressen om dingen afgerond te krijgen. Zowel dinsdag als woensdag was ik dan ook druk aan het werk en woensdag moest ik zelfs een bezoekje aan het vriendje afzeggen om door te kunnen werken. Stom! Gelukkig had ik woensdag wel weer een lekkere lunch met Lara. Voorlopig de laatste keer want waarschijnlijk is mijn volgende project in Den Haag.

— Donderdag —

Donderdag was mijn laatste dag op het project en gelukkig kregen we alles op tijd afgerond. Ik had al een sleepover met Lara gepland staan en dat was de perfecte manier om af te sluiten! We haalden sushi, gingen lekker op de bank kleuren in onze Bullet Journals en gingen natuurlijk genieten van mijn veel te grote bed.

— Vrijdag —

Vrijdag ging ik naar kantoor voor wat koffiedates en mijn declaraties. ’s Middags ging ik naar het vriendje om hem heel veel te knuffelen na bijna een week zonder. Helaas is hij nog steeds niet helemaal beter en dus doen we lekker rustig aan. We maakten wel lekker pizza samen!

Aankomende week en de week erna heb ik een training wat best pittig wordt. Sowieso is het op Amerikaanse tijd en dat betekent dat ik mijn schema een beetje op de schop moet gaan gooien. En ik hoop heel erg dat het mee gaat vallen..

7 Reacties

  1. Wat een heerlijke weer zeg en oh wat een heerlijke hoek in dat appartement van je vriendin, mag ze trots op zijn! en ohhhh rollercoaster tycoon heb ik ook mega veel gespeeld! ik wacht momenteel op de nieuwe uitbreiding van de sims! (dieren, love it)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *